VIDEO Natura dezlănţuită: cum au afectat inundaţiile cascada Bigăr din Banat, una dintre cele mai frumoase căderi de apă din lume

VIDEO Natura dezlănţuită: cum au afectat inundaţiile cascada Bigăr din Banat, una dintre cele mai frumoase căderi de apă din lume

Cascada Bigăr FOTO Arhiva Adevărul

Una dintre cele mai frumoase atracţii turistice din România, dar şi din lume, cascada Bigăr din Banat, a fost transformată zilele acestea într-o forţă dezlănţuită a naturii, urmare a ploilor abundente căzute în ultima perioadă. Un cititor a surprins furia apelor într-un filmuleţ impresionant.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inundaţiile din ultimele zile au dus la creşterea debitului cascadei Bigăr din Caraş-Severin şi, după cum se poate observa din înregistrarea trimisă de un cititor pe adresa publicaţiei opiniatimisoarei.ro, viitura a luat cu asalt una dintre minunile naturii inclusă de mai multe publicaţii internaţionale printre cele mai frumoase căderi de apă din lume. 

Există posibilitatea ca viitura să afecteze muşchiul care acoperă stânca, covorul verde fiind cel care conferă, în mare măsură, farmecul cascadei Bigăr, după cum relatează publicaţia online amintită.

Cascada Bigăr a ajuns faimoasă în lumea întreagă de curând, iar turiştii străini au început să bată drumul până în Banat, în sălbăticia Rezervaţiei Bigăr, după ce s-a scris despre ea şi într-un clasament realizat de site-ul worldgeography.com, alături de alte minunăţii turistice din toată lumea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: