O excursie constând în transportul cu autocarul, transfer cu barca, 3 sau 4 nopţi cazare, demipensiune tip bufet (care include cele mai renumite preparate tradiţionale lipoveneşti), foc de tabără, acces la facilităţile hotelului etc. costă de la numai 499 ron/persoană. Acum poţi achita şi cu vouchere de vacanţă!

Gulliver Delta Resort 3* Uzlina este locul ideal pentru familiile cu copii şi seniorii dornici de relaxare, graţie poziţiei ideale în inima naturii la intersecţia dintre braţul Sf. Gheorghe şi canalul Uzlina. Grădina generoasă plină de salcii plângătoare este numai bună pentru tolănit în hamac, piscina asigură răcoarea în zilele călduroase, pontoanele sunt perfecte pentru pescuit şi admirat apusul, iar locul de joacă asigură distracţia copiilor, la trambulină, leagăne, tobogane şi căsuţe colorate.

Peisaje unice surprinse la amurg

Luna mai este excelentă pentru vizite în Delta Dunării, pentru că acum poţi să surprinzi lacurile pline de nuferi, lotuşi şi irişi de baltă aflaţi la prima înflorire pe acest an. Plimbă-te cu barca la amurg pentru a admira aceste monumente ale naturii şi pentru a fotografia lacurile pictate în nuanţe de liliachiu.

În această perioadă, numărul păsărilor sălbatice este în creştere, multe dintre ele se reîntorc din ţările calde pentru a depune ouă, masculii îmbracă penajul nupţial, iar hoardele de pelicani comuni şi creţi îşi hrănesc puii abia ieşiţi din ouă. Aproximativ 200 de specii de păsări pot fi observate la final de primăvară în Delta Dunării, prilej pentru sesiuni de birdwatching.

Un sejur la Gulliver Delta Resort poate fi ocazia perfectă să descoperi şi cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Dacă mergi la Letea, acum ai şanse mult mai mari să observi hergheliile de cai sălbatici, păturile de lăcrămioare şi orhidee sălbatice abia înflorite, dar şi pădurea de stejari seculari care este inundată până la final de mai.

Escapadă la plajele de la Sulina şi Sfântu Gheorghe

Vremea excelentă te îmbie la relaxare pe plajele sălbatice întinse la locul de întâlnire din Marea Neagră şi Dunăre. Vizitează Sulina, fosta capitală a piraţilor şi Sfântu Gheorghe, mica localitate lipovenească – cu atmosfera tradiţională, peisajele unice şi preparatele delicioasă pe bază de peşte.

Un alt motiv pentru care o vacanţă în Delta Dunării nu trebuie ratată în această perioadă, este faptul că acum poţi să admiri câmpurile de bujori sălbatici din Dobrogea. Tabloul pitoresc poate fi completat cu vizite opţionale, de la Gulliver Delta Resort 3*, spre cele trei Mănăstiri: Celic Dere – cu Icoana care se curăţă singură, Saon şi Cocoş – celebră pentru impresionantele mozaicuri religioase.

La fel de interesantă poate fi şi vizita la Martirionul de la Niculiţel, singurul loc din lume unde au fost descoperite moaştele a şase martiri creştini, dar şi la cele două cetăţi medievale Istria şi Enisala.

Ultra Last Minute Rusalii – Gulliver Delta Resort 3*, Uzlina

*Sejur Delta Dunării 5 zile – tarife de la 499 lei/persoană – pachet demipensiune – plecare din 27 mai!

*Sejur Delta Dunării 4 zile – tarife de la 399 lei/persoană – pachet demipensiune – plecare din 24 mai!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopţi de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa), transport autocar din Bucureşti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activităţi recreative. *Tarif Special pentru plecările din *24 mai si 27 mai. *Nou – acum poţi achita şi cu Vouchere de Vacanţă! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.