Bloggerii de la HaiHui în 2 se află printre românii blocaţi în Maroc: „Aseară am fost foarte speriaţi”

Bloggerii de la HaiHui în 2 se află printre românii blocaţi în Maroc: „Aseară am fost foarte speriaţi”

Foto Captură Video / Ştirile Pro TV

Printre românii blocaţi în Maroc se află şi bloggerii de la HaiHui în 2, Andreia şi Ionuţ. Ei spun că în regat se află sute de români care nu se mai pot întoarce în România din cauza suspendării zborurilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ei spun că ar fi normal să se pună la dispoziţie o aeronavă, contra cost, având în vedere numărul mare de români care sunt blocaţi.

„Iniţial ne-au spus să stăm liniştiţi şi să luăm legătura cu o companie aeriană, asta ieri dimineaţă se întâmpla, atunci când nu existau informaţii oficiale cu privire la suspendarea zborurilor. Dar, în schimb, toţi ghizii şi proprietarii hotelurilor de aici ştiau despre anularea zborurilor.” au spus cei doi bloggeri la Ştirile Pro TV.
 
Andreia şi Ionuş spun că doresc să ajungă în Paris şi că aceasta este singura lor dorinţă în acest momnet, să fie cât mai repede în Europa.
 
Aceştia au spus că marţi seară au fost foarte speriaţi, dar s-au mai liniţtit puţin văzând când au văzut că există comunicare. Ei sper să fie ajutaţi şi să fie o chestiune de doar câteva zile. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările