Adevărul din spatele imaginii virale cu avionul acoperit de diamante din Emiratele Arabe FOTO

Adevărul din spatele imaginii virale cu avionul acoperit de diamante din Emiratele Arabe FOTO

Imaginea realizată de Sara Shakeel FOTO Facebook

Imaginea cu un avion din Emiratele Arabe acoperit în întregime cu diamante, postată în mediul online de compania aeriană Emirates, a devenit virală, iar internauţii au fost uluiţi. Reprezentanţii companiei au venit însă cu precizări şi au explicat care este adevărul din spatele fotografiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania de zbor Emirates, din Dubai, a anunţat oficial că fotografia postată pe Twitter, care prezenta un avion „Boeing 777“ acoperit în totalitate cu diamante, nu este reală şi că, de fapt, a fost creată de Sara Shakeel, o artistă pasionată de editarea foto cu diamante şi cristale, potrivit Arabian Business.
 
„Noi doar am postat o piesă de artă realizată de artista Sara Shakeel, specialistă în cristale“, spune un reprezentant al companiei. „Pot confirma că nu este reală“, adaugă aceeaşi sursă. 
 
Shakeel este o artistă din Pakistan, care are peste 500.000 de fani. „Adaug cristale şi diamante pe orice lucru obişnuit din viaţa de zi cu zi“, spune ea despre pasiunea pe care o are. 
 
Lămuririle oficiale ale Emirates vin după ce sute de oameni au crezut că avionul este real şi s-au declarat extrem de entuziasmaţi de o eventuală călătorie la bordul unei asemenea opere de artă. Oamenii au fost induşi în eroare şi de faptul că fotografia inedită a fost publicată pe contul de Twitter al companiei aeriene fără vreo precizare în afară de mesajul: „Vă prezentăm Emirates «Bling» 777“. 
Fotografia a fost postată şi de Sara Shakeel pe contul personal de Facebook.
   


Imaginea a stârnit confuzie şi entuziasm în mediul online. Dacă unele persoane au început să se întrebe dacă chiar ar fi posibil acest lucru, altele chiar s-au gândit că ar putea călători cu o asemenea aeronavă.
 
„Acesta este genul meu de avion“, exclamă un utilizator Instagram. „Plouă cu diamante“, spune altul pe Twitter. „Este absolut superb“, a mai scris cinvea, în timp ce alţii s-au gândit inclusiv la cât de practic şi lipsit de pericole ar fi zborul. 
 
Sara Shakeel este artista care adaugă sclipici pe orice, de la un pahar de cafea de la Starbucks, până la un burger sau de la vergeturile de pe corpul unei femei, până la Duomo din Milano. 
 

 

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările