Leacuri „băbeşti” pentru combaterea mahmurelii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serile de petrecere din perioada de iarnă nu aduc numai bună dispoziţie, ci uneori au şi efecte adverse, dimineţile următoare, mai ales pentru cei care exagerează când consumă băuturi alcoolice fără măsură.

Remediile pentru evitarea mahmurelii sunt numeroase. De la pastile minune la ceaiuri din coajă de portocale sau banane, specialiştii sau experţii în băuturi alcoolice recomandă o gamă variată de soluţii pentru a scăpa de problema.

Pe lângă acestea, propunem şi patru leacuri tradiţionale pentru combaterea mahmurelii:

1.Cafea amară

O cafea amară la scurt timp după trezire este bună pentru mahmurii care nu au probleme cu vărsăturile. Aceasta îi înzdrăveneşte şi îi scoate din starea de amorţeală. Important: cafeaua, din păcate pentru cel care o consumă, îl deshidratează dacă nu este completată cu apă sau o altă băutură.

2.Lapte cu grisine sau covrigi

Printre mahmurii de ocazie, persoane care nu au obiceiul de a bea fără măsură prea des şi care au probleme a doua zi mai ales în ceea ce priveşte vărsăturile, este indicat să apeleze la covrigi, sticksuri sau grisine alături de un pahar nu prea mare de lapte. Bineînţeles, cele menţionate trebuie consumate încet, nu la fel ca băutura din seara precedentă.

3.Alimente grase

Unul din sfaturile „băbeşti” pentru a evita o noapte care se termină prost din punct de vedere al deplinătăţii gândirii lucide este consumul unui albuş de ou înainte de petrecere. După o noapte cu mult alcool, alimentele grase pot fi o soluţie pentru a contracara alcoolul încă existent în organism.

4.Zeama de varză şi murăturile

Zeama de varză şi murăturile taie senzaţia de greaţă şi ajută la digestie. Sărătura din acestea ajută la combaterea deshidratării anterioare.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite