Greşeli matinale care te obosesc pe parcursul zilei

Greşeli matinale care te obosesc pe parcursul zilei

Dacă după ce a sunat alarma o reprogramezi şi mai dormi chiar şi 10 minute, vei avea parte ulterior de o zi grea.

Ţi se întâmplă des să te trezeşti destul de odihnit şi peste zi să te confrunţi cu o stare de oboseală inexplicabilă? Asta se datorează anumitor greşeli pe care le faci dimineaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi mergi pe ideea că starea de oboseală dimineaţă este din cauza orelor insuficiente de somn, trebuie să ştii că specialiştii de la health24.com vin să contrazică această idee, susţinând faptul că anumite obiceiuri şi greşeli pe care le faci dimineaţa sunt responsabile cu starea ta de peste zi. Astfel este necesar să înveţi cum să îţi dozezi energia de dimineaţă pentru a avea o zi plină de vitalitate.

Nu te ridici din pat imediat cum a sunat alarma

Alarma de dimineaţă este primul pas către o nouă zi, iar dacă după ce acesta sună obişnuieşti să mai stai câteva minute în pat eventual cu ochii în lumina telefonului sau a televizorului, tu îi transmiţi reierului tău semnalul că el este pregătit pentru odihnă nicidecum pentru o nouă zi de muncă. Iar dacă după ce a sunat alarma o reprogramezi şi mai dormi chiar şi 10 minute, vei avea parte ulterior de o zi grea şi senzaţia de oboseală te va însoţi la tot pasul.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte obiceiuri îţi dau oboseală!

De ce să nu bei cafea în zilele libere

Plămânărica tratează infecţiile respiratorii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările