Cum a reuşit să-şi rupă 110 oase în timpul unei poziţii periculoase de yoga VIDEO

Cum a reuşit să-şi
rupă 110 oase în timpul unei poziţii periculoase de yoga VIDEO

Şi-a rupt 110 oase când făcea yoga pe balustrada balconului. Este povestea unei tinere de 23 de ani care a căzut de la 24 de metri înălţime, încercând să-şi impresioneze fanii de pe reţelele de socializare.

Alexa Terrazas, în vârstă de 23 de ani, din Mexic, este expert în yoga, dar a reuşit să-şi rupă 110 oase după ce a încercat să facă o poză pe balcon într-o poziţie neobişnuită, stand cu capul în jos, sprijinită de balustrada balconului. Într-un moment de neatyenţie s-a dezechilibrat şi a căzut de la 24 de metri, alegându-se cu fracturi la ambele mâini şi picioare.

Accidentul cumplit a avut loc la sfârşitul lunii august, iar recent, tânăra a postat pe reţelele de socializare o filmare în care spune că se simte bine, potrivit The Sun

De atunci, Alexa a fost supusă unor operaţii de reconstituire pentru genunchi şi glezne.

”Sunt 100% mai bine ca oricând. Pot mânca singură, dar continui să fac progrese”, a spus Alexa.

Potrivit familiei, tânăra a fost supusă unor sesiuni de terapie extrem de dureroase. ”Medicii sunt surprinşi, în fiecare zi. Alexa poate vorbi, râde foarte mult şi se recuperează destul de repede”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: