„Cea mai frumoasă jucătoare de poker din Rusia“ a murit în baie, într-un accident stupid

„Cea mai frumoasă jucătoare de poker din Rusia“ a murit în baie, într-un accident stupid

Liliya Novikova FOTO Instagram

O femeie în vârstă de 26 de ani, cunoscută drept „cea mai frumoasă jucătoare de poker“ din Rusia, a fost găsită moartă în baie, autorităţile suspectând că ar fi decedat electrocutată, în urma unui accident stupid, relatează The Sun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liliya Novikova era singură acasă în momentul producerii accidentului care i-a curmat viaţa. Corpul fără viaţă a fost descoperit în baia din apartamentul său din Moscova, după ce părinţii au fost alertaţi de faptul că nu mai răspundea la telefon.
 
 Autorităţile suspectează ca s-ar fi electrocutat accidental folosind uscătorul de păr sau încercând să încarce telefonul în umezeala din baie, mai informează publicaţia britanică. 
 
Tânăra studiase matematica la o universitate de top din Rusia şi era licenţiată în inginerie. Şi-ar fi urmat pasiunea pentru poker, refuzând rând pe rând ofertele unor companii prestigioase care activau în domeniul în care se specializase. 
 
Vocaţia i-a devenit profesie, fiind cunoscută atât online cât şi în viaţa reală. Succesul i-a permis să aibă propriul său canal de poker unde anima masterclass-uri şi workshop-uri pentru începători, având în acelaşi timp şi un contract cu unul dintre cele mai cunoscute site-uri de poker, PokerStars online. 
 
 
Presa locală, precum şi fanii deplâng moartea "celui mai sexy jucător de poker" din Rusia, mai informează Daily Mail.
 
Tragicul accident i-a curmat viaţa cu patru zile înainte de a împlini 27 de ani, aniversare pe care Lillya ar fi dorit  să o petreacă jucând poker cu prietenii
 
 "Mi-ar fi plăcut ca Lilya să fi apărut din nou online şi să ne spună că e în viaţă.”, s-a exprimat îndurerat
Sergey Beloglasov, un fan al tinerei vedete, citează The Sun.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: