Ce primesc de mâncare condamnaţii la moarte? Ultimele pretenţii culinare înainte de execuţie

Ce primesc de mâncare condamnaţii la moarte? Ultimele pretenţii culinare înainte de execuţie

Condamnaţii la moarte au făcut alegeri nebuneşti sau banale FOTO Shutterstock

Când poţi avea tot ceea ce-ţi doreşti... de mâncare, ce comanzi? Burgeri cu cartofi prăjiţi sau filet mignon şi sote de creveţi? Unii dintre cei mai periculoşi oameni de pe pământ au făcut alegeri cel puţin ciudate pentru ultima lor masă înainte de execuţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aflaţi, literalmente, în faţa morţii, criminali şi infractori notorii au avut dreptul la o ultimă masă, la care puteau cere absolut orice îşi doreau. Unii dintre ei au ales cantităţi industriale de mâncare, iar alţii - precum asasinul în serie Ted Bundy - au preferat cina standard a închisorii şi atât.

Criminalul Lawrence Russel Brewer şi-a dorit o mică răzbunare pe statul Texas, care l-a condamnat la moarte, înainte de a-şi lua „Adio!” de la viaţă. Şi s-a folosit de dreptul său de-a comanda ce doreşte ca ultimă cină pentru a avea la dispoziţie o cantitate impresionantă de mâncare. Ce s-a întâmplat după aceea...

Citeşte aici ce alegeri nebuneşti sau absolut banale au făcut condamnaţii la moarte la ultima masă din viaţa lor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările