6 simptome ale deshidratării

6 simptome ale deshidratării

Nivelul de apă din corpul uman trebuie menţinut, de aceea este important să cunoşti care sunt simptomele mai puţin cunoscute ale deshidratării.

La orele de biologie am învăţat că organismul este format din aproximativ 70% apă, nu-i aşa? Iar profesorii şi părinţii ne spuneau că dacă nu bem suficientă apă în fiecare zi putem să ne confruntăm cu probleme de sănătate.

Respiraţie urât mirositoare

Chiar dacă eşti o persoană pentru care igiena orala este foarte importantă, dar simţi că respiraţia nu mai este ca la început, este posibil să suferi de deshidratare. Când corpul este deshidratat, acesta nu produce suficientă salivă în gură şi gura se usucă. Uscăciunea din gură poate provoca respiraţie urât mirositoare. Pe lângă igiena orală, bea şi mai multă apă.

Piele uscată

Dacă ai observat că pielea a devenit mai uscată şi mai sensibilă în ultima perioadă, indiferent de vreme şi chiar dacă urmezi o rutină adecvată de îngrijire a pielii, atunci vinovată este deshidratarea. Nivelul pH-ul al pielii este afectat de deshidratare şi acest lucru determină scăderea umidităţii din piele, făcând-o uscată. Începe să bei mai multă apă, recomandat este cel puţin 2 litri pe zi.

Descoperă care sunt simptomele deshidratării pe clickpentrufemei.ro

 

Deshidratarea duce la apariţia migrenelor

Ce rişti dacă te deshidratezi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: