Te bronzezi ca-n vară cu plasticul de iarnă: cum poţi să ai un bronz perfect chiar şi în anotimpul rece FOTO VIDEO

Te bronzezi ca-n vară cu plasticul de iarnă: cum poţi să ai un bronz perfect chiar şi în anotimpul rece FOTO VIDEO

TanRound te ajută să te bronzezi indiferent de anotimp FOTO odditycentral.com

O piesă vestimentară inovativă îţi permite să te bronzezi chiar şi iarna, doar dacă nu ai vreo inhibiţie legată de faptul că este transparentă.

Dacă nu mai ai răbdare să aştepţi vara pentru a te bronza natural, atunci e timpul să afli de TanRound, singura piesă de îmbrăcăminte din lume care îţi permite să faci plajă pe tot parcursul anului, chiar şi în lunile reci ale iernii, scrie odditycentral.com.

Să recunoaştem, spray-urile de bronz nu arată bine pe piele, iar saloanele cu solar sunt periculoase, dar când vrei să ai un bronz perfect chiar şi pe timp de iarnă ce poţi să faci? Acum există o alternativă.  TanRound este o piesă de îmbrăcăminte unică şi inovatoare care le permite celor care o poartă să obţină un bronz perfect şi la temperaturi scăzute, de până la -1 grad Celsius. Asta se poate întâmpla dacă nu ai o problemă să mergi în văzul lumii îmbrăcat doar într-un plastic transparent.

„TanRound este prima linie de îmbrăcăminte cu tehnologii inovative prin care pielea respiră şi se încâlzeşte, dar care îţi oferă şi condiţii optime pentru un bronz perfect chiar şi atunci când ninge. E naturală şi sigură. Minimizează greutăţile iernii şi obţine un broz natural oricând doreşti în timp ce îţi revitalizezi  conţinutul de vitamina D“, spun productării. 

FOTO odditycentral.com 

Îmbrămintea are patentată o tehnologie specială care permite razelor UV naturale ale soarelui să o penetreze, păstrând şi corpul purtătorului la o temperatură optimă faţă de mediul înconjurător. TanRound vine în două versiuni, fie dintr-o singură bucată, fie din două piese, în două culori diferite: Crystal Clear şi Aur Lichid. Atât bărbaţii, cât şi femeile pot purta ineditul accesoriu. 

FOTO odditycentral.com 

TanRound a apărut pe platforma de crowdfunding Kickstarter, unde producătorii specificau că au nevoie de 6.000 de dolari pentru a o pune în producţie. Aceştia au reuşit să strângă aproape dublu, 11.000 de dolari. Preţul de vânzare a piesei de îmbrăcăminte începe de la 32 de dolari. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: