Chiloţii cu aer de Hawaii, noua fiţă în Japonia: cât costă obiectul inedit de lenjerie intimă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiloţi cu aer de Hawaii FOTO RocketNews24
Chiloţi cu aer de Hawaii FOTO RocketNews24

O companie japoneză a uimit prin campania inedită de promovare a noii colecţii de boxeri antimiros, agăţându-i pe o frânghie imensă. Chiloţii cu aer de Hawaii sunt comercializaţi la un preţ inedit.

Pentru a promova noua colecţie de lenjerie de corp anti-miros pentru bărbaţi, compania japoneza Seiren a agăţat 100 de perechi de boxer pe frânghie de rufe gigant din Hawaii, fiind lăsaţi la briza tropicală timp de două zile, înainte de a fi ambalaţi individual în recipiente de sticlă. 

Campania de marketing este de-a dreptul inedită, la fel şi preţul: 60 de dolari bucata, în condiţiile în care boxerii brandurilor consacrate, cum ar fi Calvin Klein sau Ralph Lauren, pot fi achiziţionaţi la jumătatea acestei sume.

Mai mult, pentru o perioadă limitată de timp, cumpărătorii care achiziţionează produse de cel puţin 25 de dolari, vor primi o pungă de plastic sigilată, care conţine aer hawaiian răcoritor. Producătorii au realizat chiar şi un videoclip care arată modul în care au îmbuteliat aerul pe o plajă din Hawaii.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite