Top 10 fantezii sexuale feminine: care sunt cele mai îndrăzneţe dorinţe erotice ale sexului frumos

Top 10 fantezii sexuale feminine: care sunt cele mai îndrăzneţe dorinţe erotice ale sexului frumos

Top 10 fantezii sexuale feminine FOTO Arhivă Adevărul

Top 10 fantezii sexuale feminine. Femeile pot avea o imaginaţie foarte bogată când vine vorba de sex. Dar care sunt acele dorinţe erotice care le fac pe reprezentantele sexului frumos să suspine de plăcere?

Fanteziile erotice, parte a sexualităţii umane, sunt considerate chiar şi în zilele noastre un subiect tabu, chiar dacă atât femeile, cât şi bărbaţii, au gânduri năstruşnice legate de amor. Potrivit unui sondaj publicat de lovepanky.com, acestea sunt câteva din cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor:

Top 10 fantezii sexuale feminine: fantezia violului 

Una din cele mai comune fantezii erotice ale reprezentantelor sexului frumos implică actul sexual siluit. Acest lucru nu înseamnă, totuşi, că femeile îşi doresc să fie violate, însă puţină forţă şi dominaţie din partea iubiţilor într-un act sexual consimţit ar putea să le provoace senzaţii nebănuite.  
 

Top 10 fantezii sexuale feminine: sex în grup sau în trei

Această fantezie este destul de întâlnită atât în rândul femeilor, cât şi în rândul bărbaţilor. Fie că vorbim despre o petrecere de swingeri (n.r. -  în cadrul căruia se face schimb de parteneri), fie de o noapte pasională la care să se alăture şi un străin atrăgător sau o străină seducătoare, o astfel de experienţă este pe lista planurilor „sălbatice“ ale femeilor.     
 

Top 10 fantezii sexuale feminine: sexul cu o altă femeie

 Deşi nu toate femeile visează să aibă aventuri cu persoane de acelaşi sex, această fantezie este, totuşi, destul de populară. Unul din motivele pentru care reprezentantele sexului frumos vor să facă sex cu alte femei, în afară de curiozitate, este gândul că acestea din urmă ar şti exact cum să le atingă mai bine şi ce să facă pentru a le aduce la orgasm.   
 

Top 10 fantezii sexuale feminine: sexul în văzul lumii 

Exihibiţionismul este, la rândul său, una dintre cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor. Sexul în public sau sexul „cu spectatori” le va aduce aproape de extaz pe cele mai îndrăzneţe dintre femei.   
 

Top 10 fantezii sexuale feminine: actul sexual axat pe supunere

Multor femei le place la nebunie ca partenerul să deţină controlul şi să le supună în timpul amorului. Tratamentul supunerii poate provoca „focuri” orgasmice de nestăpânit, iar vorbitul murdar, o fantezie conexă, este o altă practică excitantă pentru unele dintre ele.    
 

Top 10 fantezii sexuale feminine: sexul cu un străin 

Femeile tânjesc, uneori, după un strop de adrenalină, iar noutatea este un bun stimulent, motiv pentru care sexul cu un străin este una dintre cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor. Nu este de mirare că o noapte incendiară în patul unui străin le face să se „aprindă”. Alături de un necunoscut îşi pot extinde limitele sexualităţii şi pot fi oricât de dezinhibate doresc, fără teama că vor fi judecate de un bărbat pe care nu plănuiesc să îl revadă.
 

Top 10 fantezii sexuale feminine: actul sexual axat pe dominare

Deşi stereotipurile de gen sugerează altceva, fantezia de a domina în dormitor este destul de des întâlnită în rândul femeilor, cărora le place, din când în când, să preia frâiele în aşternuturi.
 

Top 10 fantezii sexuale feminine: sex cu bărbatul perfect 

 Toate femeile visează să întâlnească bărbatul perfect, dar cele care transformă această dorinţă într-o fantezie sexuală, idealizându-şi partenerul, au nevoie de o viaţă amoroasă mai palpitantă. 
 

Top 10 fantezii sexuale feminine: sex în lift

O modalitate bună de a condimenta viaţa sexual este practicarea amorului în locuri mai puţin convenţionale. O partidă de sex în lift poate fi o modalitate excelentă de a adăuga puţin „pericol” experienţelor voastre amoroase. 
 

Top 10 fantezii sexuale feminine: sexul în biroul şefului

Sfidarea autorităţii poate fi uneori extrem de sexy. Multe dintre reprezentantele sexului frumos îşi doresc să îşi facă de cap într-un loc interzis, iar biroul şefului este printre primele pe lista lor. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: