Detaliul degetelor care spune cât de mult sex îşi doreşte o persoană

Detaliul degetelor care spune cât de mult sex îşi doreşte o persoană

Lungimea degetelor este în strânsă legătură atât cu perfomanţele sportive cât şi cu cele sexuale FOTO fdpod.com

Cei care sunt în căutarea unei persoane cu puternice dorinţe sexuale ar trebui să înceapă să caute printre alergătorii de rezistenţă. Un studiu efectuat recent arată că persoanele care aleargă regulat pe distanţe mari manifestă o dorinţă sexuală mai intensă.

Ştiri pe aceeaşi temă

De asemenea, studiul a arătat că există şi o legătură între lungimea degetelor de la mâini şi pofta de sex, atât la bărbaţi, cât şi la femei. Mai exact, cercetătorii au descoperit un lucru pe care îl au în comun cei mai rapizi alergători de semi-maraton: degetul inelar al acestora era mai mare sau cel puţin egal cu degetul arătător. De la acest lucru s-a ajuns până la concluzia că cei care au acest tip de degete au o poftă de sex mai intensă decât a restului oamenilor. Acest lucru este cauzat de expunerea la o cantitate mai mare de testosteron în timpul petrecut în uterul mamei şi este valabil pentru ambele sexe.

 Aşadar persoanele care au primit o doză mai mare de testosteron în perioada prenatală nu pot face faţă doar sesiunilor lungi de alergare ci şi sesiunilor lungi în pat. Iar posesorii unor degete mai mici nu au motive de îngrijorare. Rezistenţa poate fi antrenată şi chiar dacă asta nu înseamnă că puteţi participa la Maratonul Internaţional Bucureşti peste noapte, performanţele din pat se îmbunătăţesc mult mai repede.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările