Reţetă pentru weekend: medalioane de crap cu sos de bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medalioane de crap cu sos de bere
Medalioane de crap cu sos de bere

Peştele, pregătit cu pricepere, poate fi o adevărată delicatesă culinară. Ai nevoie doar de un strop de imaginaţie, de câteva ingrediente şi de multă dragoste.

Ingrediente:

4 medalioane de crap cu os
1 lămâie
8 felii de bacon
2 morcovi
1 ceapă
roşie mare
4 tulpini de ţelină
300 ml de bere
foi de dafin
sare
piper

Mod de preparare:

Speli şi usuci medalioanele de crap, apoi le tai jumătăţi şi le stropeşti cu zeamă de lămâie. Cu feliuţele de şuncă înfăşori jumătăţile de peşte şi, dacă acestea nu stau, prinzi cu o scobitoare sau cu aţă.

Citeşte continuarea reţetei pe clickpoftabuna.ro!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite