Pui la tigaie cu bacon, în sos de vin alb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fă această reţetă măcar odată şi vei vedea că o vei prepara din ce în ce mai des.
Fă această reţetă măcar odată şi vei vedea că o vei prepara din ce în ce mai des.

Acest preparat este simplu de făcut. Mâncarea este făcută în întregime într-o singură tigaie, iar baconul şi ceapa caramelizată îi dau un plus de savoare cărnii de pui. Încearcă sosul de vin alb şi vei vedea cât de delicioasă este carnea după ce o scoţi din cuptor.

Pui la tigaie cu bacon, în sos de vin alb – Ingrediente

3 felii de bacon
60-70 g făină
sare
piper
2 linguriţe ierburi aromatice, după preferinţă
900 g pulpe superioare de pui, cu pieliţă
1-2 linguri ulei de măsline
2 cepe, tăiate rondele subţiri
120 ml vin alb sec
240 ml supă de pui
pătrunjel verde sau uscat, pentru ornat

Află cum se prepară puiul la tigaie cu bacon pe clickpoftabuna.ro.

Cum faci cea mai bună pulpă de curcan la cuptor.

Cum se prepară pieptul de curcan cu pâine.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite