Păstrăv somonat cu sos alb

Păstrăv somonat cu sos alb

Un preparat de vara şi cu putine calorii

Păstrăvul somonat este un mix de două feluri de peşte foarte căutate şi apreciate în rândul celor care obişnuiesc să mănânce peşte: somon şi păstrăv. Rezultatul este un păstrăv cu carne roşie. Iar noi v-am pregătit cea mai bună reţetă de păstrăv somonat cu sos alb.

Ştiri pe aceeaşi temă

Păstrăv somonat cu sos alb – Ingrediente (4 porţii)

4 păstrăvi somonaţi potriviţi
ulei
oregano

Pentru sos
20 g unt
20 g făină
200 ml lapte
30 ml smântână
1 vârf cuţit piper
sare
ulei

Pentru garnitură
150 g orez cu bob lung
unt
sare

Pentru decor
4 tije de rozmarin sau tarhon
frunze de ceapă chivas

Află cum se prepară reţeta cu păstrăv somonat pe clickpoftabuna.ro.

 

Descoperă în acest VIDEO cum să mănuieşti cuţitul de chef corect.

Cum găteşti cele mai bune sarmale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările