Descoperă reţeta prăjiturii egiptene Revani

Descoperă reţeta prăjiturii egiptene Revani

Încearcă un desert gustos!

Dacă îţi place baclavaua, atunci trebuie să prepari şi prăjitura egipteană Revani. Este dulce, însiropată şi cu o aromă uşoară de lămâie.

Ştiri pe aceeaşi temă

De ce ai nevoie pentru prăjitură egipteană Revani

Pentru prăjitură

350 g făină din grâu dur ( grâu grişat)

200 ml lapte condensat

200 g iaurt

1 lingură praf de copt

½ lingură zeamă de lămâie

2 linguri ulei

coaja de la 1 lămâie

Pentru sirop

300 ml apă

300 g zahăr

1 lingură zeamă de lămâie

fulgi de migdale, pentru decor

fistic, pentru decor

Află cum se prepară prăjitura Revani pe clickpoftabuna.ro!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările