Adevărul Live: Horia Vîrlan şi somelierul Eugen Telişcă ne spun cum alegem carnea de miel şi vinul potrivit pentru masa de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horia Vîrlan şi somelierul Eugen Telişcă ne spun cum alegem carnea de miel pentru preparate cât mai fragede şi ce vin punem pe masa de Paşte, amintind de cele mai frecvente mituri privind preparatele specifice Sărbătorilor Pascale.

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Cum scăpăm de mirosul specific mielului şi cum putem vopsi ouăle în mod natural, cum se prepară plăcinta de miel sau cum se păstreaza vinul după ce sticla a fost desfăcută sunt doar câteva din întrebările care ne vin în minte atunci când ne gândim la masa de Paşte. 

Răspunsurile le vom afla la ora 12.00 de la maestrul Horia Vîrlan şi de la somelierul Eugen Telişcă.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite