FOTO Maserati prezintă seria specială Royale

FOTO Maserati prezintă seria
specială Royale

Maserati Royale reprezintă o serie din care vor fi fabricate doar 100 de unităţi, vor fi disponibile cu motoare V6 pentru Quattroporte, Levante şi Ghibli. Disponibile în două culori unice, Blu Royale şi Verde Royale, cu interioare exclusiviste.

Ştiri pe aceeaşi temă

De-a lungul istoriei sale, Maserati a creat modele unice şi serii exclusiviste. Printre acestea, se remarcă versiunea Royale din 1986 a celei de-a treia generaţii Quattroporte, o restilizare în culori exclusiviste de albastru şi verde, interioare îmbunătăţite, cu scaune moi cu tapiţerie din piele şi utilizare generoasă a lemnului pe panoul de bord şi portiere. Quattroporte Royale a fost echipată cu un motor puternic V8 de 4,9 l care dezvoltă 300 CP, fiind produse doar 51 de unităţi.

Astăzi, Maserati aduce un omagiu moştenirii sale prin lansarea unei serii speciale care poartă acelaşi nume, disponibilă la toate modelele cu motoare V6 din actuala gamă Maserati: doar 100 de Maserati Quattroporte, Levante şi Ghibli Royale vor fi produse cu motoare V6 Diesel de 3,0 l cu 275 CP, dar şi pe benzină de 3,0 l cu 350 CP şi 430 CP.

GALERIE FOTO

Noua serie specială Royale este disponibilă în două culori unice de albastru şi verde: Blu Royale şi Verde Royale. Pentru a completa aspectul exterior elegant, Levante Royale este echipată cu jante de 21” Anteo Staggered Anthracite şi jante Titanium Anthracite la modelele Ghibli şi Quattroporte, toate adaptate pentru serie şi toate cu etriere de frână argintii.

Interioarele Royale, având la bază echiparea GranLusso, sunt disponibile în piele Zegna Pelletessuta Cuoio sau piele în două tonuri Pieno Fiore - Negru/Cuoio. Zegna Pelletessuta este un material din piele ţesută, confecţionat exclusiv pentru interioarele vehiculelor Maserati. Metoda ingenioasă prin care se obţine acest material combină vechile tradiţii italiene şi tehnologia inovatoare de astăzi, folosind benzi subţiri de piele Nappa pentru a crea o „ţesătură” ultra-luxoasă, uşoară, moale şi durabilă.

Inserţiile High Gloss (Metal Net pentru Levante, Ebony pentru Ghibli şi Black Piano pentru Quattroporte) şi o plăcuţă distinctivă „Una din 100”-“One of 100”- completează aspectul interior, care include şi sistemul audio Bowers&Wilkins, trapa electrică şi geamurile fumurii.

Seria specială Royale vine cu o gamă extinsă de echipamente, datorită pachetelor Cold Weather, Premium şi Driving Assistance Plus, prevăzute ca standard. Fie că vă deplasaţi pe străzile oraşului, fie că participaţi la un tur exclusivist, luxul de înaltă performanţă va fi întâmpinat cu o siguranţă mai mare ca niciodată pe drum.

Maserati Levante, Quattroporte şi Ghibli Royale dispun de sisteme avansate de asistenţă la conducere pentru a răspunde activ potenţialelor pericole de pe drum, dar şi pentru a spori confortul şi siguranţa pentru şoferi şi pasageri.

Asemenea celorlalte modele ale gamei, seria specială Royale este echipată cu unitatea Maserati Touch Control Plus (MTC+), o interfaţă cu ecran tactil de 8.4” care ocupă un loc de cinste în centrul panoului de bord şi care este extrem de simplu de utilizat. MTC+ controlează toate funcţiile cheie ale vehiculului, inclusiv încălzirea scaunelor din faţă, precum şi ventilaţia, încălzirea volanului şi funcţionarea parasolarului din spate, dacă este prevăzut. Ecranul afişează, de asemenea, vederea din spate surprinsă de camera pentru deplasare în marşarier, cu indicaţii pentru o utilizare uşoară.

Sistemul de ultimă generaţie oferă atât funcţii de oglindire ecran Apple CarPlay, cât şi Android Auto. În plus, pentru utilizatorii iPhone, sistemul Siri de la Apple acţionează ca asistent personal, permiţându-le şoferilor să îndeplinească sarcini folosind comanda vocală. Prin intermediul comenzilor vocale este posibil să efectuaţi un apel sau să accesaţi muzica din play list, mesaje, memento-uri, e-mailuri, site-uri web şi multe altele.

Deşi primele livrări sunt programate pentru martie 2020, comenzile pentru această serie limitată de doar 100 de unităţi au început.

 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările