VIDEO Un bărbat din Seattle, care se credea vampir şi cowboy spaţial, a ameninţat cu o bombă falsă

VIDEO Un bărbat din Seattle, care se credea vampir şi cowboy spaţial, a ameninţat cu o bombă falsă

Bărbatul şi-a legat de el un dispozitiv improvizat asemănător unei bombe

Un bărbat din Seattle, care se dădea drept vampir, a ameninţat că-şi va arunca în aer propriul braţ după ce şi-a legat o bombă falsă în jurul lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit autorităţilor, bărbatul a creat panică în centrul oraşului Seattle vineri dimineaţa. Ulterior, bărbatul a susţinut că este un "cowboy spaţial" şi nu un vampir, din moment ce se stătea în soare, în plină zi.

Poliţiştii au reuşit să-l convingă pe bărbat să-şi dea jos bomba falsă, apoi l-au arestat. A fost închis pentru că a făcut ameninţări cu bomba într-un loc public şi va avea pare, cel mai probabil, de o evaluare psihologică.

Nimeni nu a fost rănit. Povestea a început când bărbatul de 40 de ani a intrat într-un adăpost din Seattle şi le-a spus oamenilor că el este vampir şi că vrea să-i mânânce la micul dejun. Apoi a fost dat afară şi s-a legat singur cu o bandă neagră împrejurul corpului, mergând în cercuri şi strigând ameninţări. Bărbatul purta o cască pe cap şi spunea că are o bombă legată de braţ. 

Trecătorii au chemat poliţia, iar o echipa SWAT a reuşit până la urmă să-l convingă să renunţe la falsa bombă pentru a-l duce la secţie. Actul cetăţeanului care părea să aibă unele probleme psihice a întrerupt traficul timp de două ore în zonă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările