Un proxenet din Nevada a câştigat alegerile primare în Adunarea de Stat Republicană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proxenetul Dennis Hof, proprietar al mai multor bordele legale din Nevada şi starul seriei HBO pentru adulţi „Cathouse”, a câştigat marţi un loc în Legislativul de stat din partea republicanilor, înlăturând un alt parlamentar cu trei mandate la activ, relatează Bloomberg.

Acesta a sărbătorit reuşita la o petrecere în Pahrump, Nevada, cu „Doamna de la Hollywood”, Heidi Fless.

„Totul se datorează lui Donald Trump care a fost ca un Cristofor Columb pentru mine”, a declarat Hof într-un interviu pentru AP. „El a găsit drumul şi am sărit şi eu în el”, a adăugat Hof.

Americanul , care a scris şi o carte intitulată „Arta Proxenetismului”, s-a autointitulat „Trump din Pahrump” şi a organizat un miting alături de un vechi consultant al lui Donald Trump, Roger Stone. În 2015, Hof a fost în centrul atenţiei după ce fostul jucător de NBA, lamar Odom, a fost găsit inconştient în bordelul „Grajdul de iubire al lui Hof” din Crystal, Nevada, unde sportivul a plătit 75.000 de dolari pentru o şedere de şapte zile.

Dacă Hof câştigă şi următoarea rundă de alegeri din noiembrie, acesta i se va alătura în biroul ales unui alt proprietar de bordel – Lace Gilman, comisar al State County, Nevada.

În timpul acesta, activiştii adună semnături pentru a încerca să obţină un vot prin care populaţia să decidă închiderea bordelurilor din judeţul Nye, unde Hof deţine două. Hof a spus despre aceste eforturi că reprezintă o răzbunare politică, însă fostul său adversar şi susţinătorii acestuia au negat orice legătură.

În prezent, cele mai multe bordeluri operează în zonele rurale din Nevada şi sunt interzise în judeţele care au legătură cu Las Vegas sau Reno.

Marţi, Hof a declarat că îşi va închide o parte dintre bordeluri pentru a se concentra mai mult pe politică. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite