Prietena atacatorului din Las Vegas spune că nimic din atitudinea acestuia nu prevestea că ceva îngrozitor urma să se întâmple

Prietena atacatorului din Las Vegas spune că nimic din atitudinea acestuia nu prevestea că ceva îngrozitor urma să se întâmple

Prietena atacatorului, Marilou Danley FOTO NBC News

Prietena autorului atacului armat din Las Vegas, Marilou Danley, a afirmat, într-o declaraţie prezentată de avocatul ei, că Stephen Paddock nu a făcut nimic care să poată reprezenta un avertisment că ceva îngrozitor avea să se întâmple, femeia dând asigurări că vrea să fie audiată şi să colaboreze cu echipa de anchetă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia a spus că nu a avut nici un semnal că Paddock punea la cale o acţiune violentă împotriva cuiva, relatează CNN.

Ea a povestit că Stephen Paddock i-a cumpărat, în urmă cu puţin mai mult de două săptămâni, un bilet ieftin de avion pentru a merge să-şi viziteze familia în Filipine şi apoi i-a trimis bani, spunându-i să cumpere o casă pentru ea şi familia ei.

„Am fost recunoscătoare, dar sincer, m-am temut că această neaşteptată călătorie acasă şi apoi banii reprezintă de fapt o modalitate de a se despărţi de mine", a declarat Marilou Danley.

Ea a susţinut că Stephen Paddock niciodată nu i-a spus nimic şi nu a făcut un lucru care să-i provoace îngrijorare sau pe care să-l poată înţelege ca pe un avertisment  "că ceva atât de oribil urma să se întâmple".

Marilou Danley a subliniat că a revenit în Statele Unite pentru că ştia că FBI şi Poliţia din Las Vegas voiau să discute cu ea.

„Şi vreau să vorbesc cu ei. Voi coopera pe deplin în cadrul investigaţiei. Voi face tot ce pot să uşurez suferrinţa şi să ajut în orice mod", a mai declarat ea, potrivit documentului citit de avocat.

De altfel, femeia şi-a asigurat familia că are conştiinţa curată, după cum a declarat fratele ei pentru ABC News.

„Am sunat-o imediat şi mi-a spus: Linisteste-te, nu avem de ce să ne facem griji. Am conştiinţa curată", a declarat pentru ABC, în Manila, Reynaldo Bustos.

Anchetatorii fac cercetări şi cu privire la un transfer de100.000 de dolari către un cont din Filipine.

Fratele lui Paddock, Eric, a declarat că transferul reprezintă dovada că "Steve a avut grijă de oamenii pe care îi iubea" şi că a vrut să îşi protejeze prietena, trimiţând-o în străinătate înaintea atacului.

Femeia a sosit la Manila în 15 septembrie, a zburat către Hong Kong în 22 septembrie şi a revenit în capitala filipineză în 25 septembrie, unde a rămas până la plecarea către Statele Unite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările