Bătrân cu fetişul castrării, arestat după ce a efectuat procedura asupra unui bărbat întâlnit pe un site

Bătrân cu fetişul castrării, arestat după ce a efectuat procedura asupra unui bărbat întâlnit pe un site

Poliţiştii chemaţi la locuinţa unui septuagenar din Florida l-au arestat pe proprietar pentru tentativa de a castra un bărbat chiar în casa sa.

Când au ajuns la adresa indicată în apelul la 911, poliţiştii din comitatul Highlands l-au găsit pe Gary Van Ryswyk, în vârstă de 74 de ani, care le-a spus că a finalizat o procedură de castrare asupra unui bărbat în vârstă de 53 de ani, pe care l-a găsit prin intermediul dark web. 
 
Victima a fost găsită pe un pat sângerând abundent, cu un prosop peste organele genitale, şi fost dusă la spital, unde se află în stare stabilă. Într-un recipient au fost găsite şi două părţi ale corpului, care aparţinuseră victimei, a precizat poliţia citată de presa locală
 
Ryswyk transformase o cameră a casei sale în sală de operaţie improvizată, în care avea echipament medical şi anestezice. De asemenea, septuagenarul instalase o cameră de filmat pentru a înregistra întreaga procedura. 
 
El le-a declarat poliţiştilor că şi-a întâlnit victima pe un site dedicat oamenilor care au fetişul castrării şi că nu este prima dată când realizează o astfel de operaţie. De altfel, şi-ar fi eliminat unul dintre testicule în 2012 şi a efectuat o procedură asemănătoare asupra unui alt bărbat în urmă cu câţiva ani, într-o cameră de motel. 
 
Bărbatul a fost arestat pentru practicarea ilegală a medicinei, soldată cu provocarea de răni, iar cauţiunea a fost stabilită la 250.000 de dolari. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: