Asemănarea dintre Donald Trump şi tatăl Melaniei îi şochează pe internauţi

Asemănarea dintre Donald Trump şi tatăl Melaniei îi şochează pe internauţi

Melania şi Donald Trump Foto: EPA

Părinţii primei doamne a Statelor Unite, Amalija şi Viktor Knavs, au vizitat-o recent pe Melania Trump la Casa Albă, unde s-au întâlnit inclusiv cu ginerele lor - liderul Casei Albe.

Părinţii Melaniei Trump -  Amalija şi Viktor Knavs Foto: EPA

Iniţial, vizita nu a atras în mod deosebit atenţia, însă, la scurt timp după ce au fost date publicităţii fotografii cu tatăl Melaniei, Viktor Knavs, utilizatorii reţelelor de socializare au început să posteze imagini prin care evidenţiază asemănarea dintre acesta şi ginerele său, Donald Trump.
 
Sursa Foto: Twitter @CapaMag
 
Mulţi s-au arătat şocaţi de faptul că cei doi seamănă izbitor şi chiar au încercat să găsească explicaţii, amintind că, potrivit multor psihologi, femeile preferă bărbaţi care seamnă cu tatăl lor, o ipoteză care în acest caz pare să se confirme.
 
De duminica trecută, când a avut loc vizita părinţilor Melaniei în SUA, comparaţiile dintre cei doi nu contenesc, fie că sunt legate de aspectul fizic, de vârstă sau de stilul vestimentar, în care cravata este în centrul atenţiei.

Sursa Foto: Twitter @nightlightguy
 
Unii internauţi s-au amuzat chiar, spunând că preşedintele Statelor Unite şi socrul său par să fie mai degrabă fraţi. 
 
Desigur, glumele nu au lipsit. „Doctore Freud, doctore Freud. Viktor Knavs şi Amalija Knavs, părinţii Melaniei Trump, au ajuns la Casa Albă“, a scris o utilizatoare de Twitter.

Părinţii primei doamne a Statelor Unite, Amalija şi Viktor Knavs Foto: EPA

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările