VIDEO Aterizare spectaculoasă a unor avioane de luptă pe autostradă. Ruşii se pregătesc intens pentru astfel de manevre

VIDEO Aterizare spectaculoasă a unor avioane de luptă pe autostradă. Ruşii se pregătesc intens pentru astfel de manevre

12 avioane de luptă Suhoi Su-34, însoţite de două aparate An-26, au aterizat pe o autostradă aflată în construcţie în Republica rusă Tatarstan (Volga).

 
12 avioane de luptă Suhoi Su-34, însoţite de două aparate An-26 au aterizat pe o autostradă aflată în construcţie în Republica rusă Tatarstan (Volga).
 
În cadrul unui exerciţiu desfăşurat de forţele armate ale districtului militar central rus, 12 avioane de vânătoare Suhoi Su-34 şi două avioane de transport Antonov An-26 au aterizat pe autostrada Europa-China de Vest, aflată încă în construcţie, în Republica Tatarstan.
 
Un videoclip cu aceste aterizări spectaculoase a fost postat pe canalul YouTube al Ministerului rus al Apărării.
Ministerul subliniază că în planul de construcţie al noilor autostrăzi se prevede şi terenuri de aterizare pentru avioane de luptă şi transport.
 
În timpul exerciţiului, armata a testat şi avionul cisternă rusesc al viitorului, ATZ-30, cu un debit de 1.200 litri pe minut, ce va permite realimentarea unei aeronave în mai puţin de cinci minute.
  
 
Te-ar putea interesa şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: