Moscova, afectată grav de sancţiunile impuse de Occident. Ministrul rus al Transporturilor: „Au rupt practic toată logistica din ţara noastră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Primul ministru rus, Vitali Saveliev, recunoaşte că sancţiunile internaţionale impuse Moscovei, au „rupt” structura logistică a ţării, într-un interviu acordat TASS, preluat de CNN.

Într-un interviu acordat agenţiei de presă de stat TASS, preluat de CNN, Vitali Saveliev a declarat că Rusia este acum în situaţia în care trebuie să caute noi culoare logistice pentru comerţ. 

„Sancţiunile impuse Rusiei... au rupt practic toată logistica din ţara noastră. Trebuie să căutăm noi coridoare logistice", a afirmat Vitali Saveliev, într-un discurs susţinut în timpul unei vizite în oraşul port Astrakhan, de la Marea Caspică. 

Ministrul rus al Transporturilor a afirmat că Rusia încearcă să utilizeze rute comerciale alternative, precum coridorul de transport internaţional nord-sud (INSTC), o rută de tranzit care leagă India de ţările din Asia Centrală, Rusia şi Europa prin Iran, conform TASS. 

În luna aprilie, preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că economia Rusiei este pe cale „să se stabilizeze”, după ce a fost lovită de măsurile restrictive impuse de către Occident, după ce şi-a lansat „operaţiunea militară specială” în Ucraina.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite