Expert: Colonelul Gaddafi a murit tras în ţeapă

Ipoteză cutremurătoare în cazul morţii dictatorului libian ucis de rebeli! Un expert în lumea arabă, Peter Scholl-Latour, susţine că Muammar Gaddafi ar fi fost tras în ţeapă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apreciatul specialist în lumea arabă, Peter Scholl-Latour, a declarat pentru cotidianul „Welt " că dictatorul Muammar Gaddafi nu ar fi murit din cauza plăgilor împuşcate, ci din cauza ţăruşului de metal pe care l-ar fi băgat în el rebelii.

,,În numele democraţiei.."

Expertul se bazează pe informaţii din Franţa, ţara care a lansat atacul împotriva regimului Gaddafi. ,,A fost o nesimţire ce au făcut..în numele democraţiei", a declarat Scholl-Latour. Ziarele britanice au relatat imediat după uciderea dictatorului libian că acesta ar fi fost sodomizat de rebeli.

Fiica dictatorului vrea să ştie cum i-a murit tatăl

Între timp, fiica lui Gaddafi, Aisha, a cerut Curţii Internaţionale de Justiţie să clarifice modul în care au murit tatăl său şi fratele său Motassim. Până în acest moment familia dictatorului mort nu a ăprimit nicio înştiinţare despre cauza decesului lui Muammar Gaddafi.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările