Aroganţă ieşită din comun: Un ministru din Africa spune că milionarii din ţara sa îşi comandă pizza tocmai de la Londra

Aroganţă ieşită din comun: Un ministru din Africa spune că milionarii din ţara sa îşi comandă pizza tocmai de la Londra

FOTO Arhivă

Ministrul nigerian al Agriculturii îi acuză pe milionarii din ţara sa că îşi comandă pizza tocmai de la Londra, un oraş situat la 6.000 de kilometri distanţă de Nigeria, relatează msn.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deranjat de creşterea dependenţei de importuri a Nigeriei, ministrul Audu Ogbeh, responsabil de Agricultură, a adus acuzaţii surprinzătoare la adresa milionarilor din ţara sa.

Potrivit lui, mari fani ai mâncării fast-food, aceştia comandă pizza tocmai de la Londra, iar compania aeriană British Airways o livrează fără nicio problemă.

„Cumpără pizza de la Londra şi o aduc cu avioanele British Airways. Este o situaţie foarte enervantă şi trebuie să ne mişcăm mult mai repede în eliminarea unor astfel de comportamente. Agricultorii pierd bani, deoarece procesatorii nu dispun de fonduri suficiente pentru a înfiinţa fabrici“, a declarat ministrul nigerian, citat de msn.com şi Mediafax.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările