VIDEO Ministrul german al Economiei s-a ales cu nasul rupt, după ce a căzut de pe scenă

VIDEO Ministrul german al Economiei s-a ales cu nasul rupt, după ce a căzut de pe scenă

Peter Altmaier FOTO EPA-EFE

Ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, şi-a pierdut cunoştinţa pentru câteva momente, după ce a căzut de pe scena unei conferinţe organizate marţi, rupându-şi nasul şi alegându-se cu mai multe tăieturi şi vânătăi, a declarat un oficial familiar cu situaţia pentru Reuters.

Ministrul, în vârstă de 61 de ani, s-a împiedicat în timp ce cobora de pe podium, la finalul discursului său ţinut la o conferinţă din Dortmund, care trata strategia digitală a Germaniei.
 
Imagini apărute la TV arată cum Altmaier coboară de pe podium, oamenii aplaudă, dar la scurt timp rămân şocaţi de căderea ministrului.
 
 
Medici, inclusiv unul care era prezent printre spectatori, s-au grăbit să-i acorde primul ajutor şi ulterior oficialul a fost transportat la spital.
 
Ministerul Economiei a precizat într-un comunicat: „Ministrul Economiei Altmaier s-a împiedicat pe scări şi a căzut atunci când părăsea scena, la summitul digital de astăzi”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările