Un oficial danez a leşinat în timpul conferinţei de presă în care se anunţa renunţarea la vaccinul AstraZeneca VIDEO

Un oficial danez a leşinat în timpul conferinţei de presă în care se anunţa renunţarea la vaccinul AstraZeneca VIDEO

Un oficial danez a leşinat în timpul unei conferinţe de presă.

Tanja Erichsen, directorul Departamentului de Farmacovigilenţă al Agenţiei Daneze pentru Medicamente, a leşinat în timpul conferinţei de presă în care oficialii anunţau că vor renunţa la vaccinul AstraZeneca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conferinţa a fost oprită brusc când Tanja Erichsen a căzut în timp ce Søren Brostrøm, directorul Agenţiei Naţionale de Sănătate a Danemarcei, prezenta decizia de a renunţa la vaccinul dezvoltat de compania anglo-suedeză AstraZeneca în parteneriat cu Universitatea Oxford, conform Hotnews.

 

Brostrøm a încercat să o ajute, iar transmisiunea live a fost întreruptă la scurt timp după incident. Oficialul danez şi-a revenit şi a părăsit conferinşa de presă pe cont propriu.

Agenţia Daneză pentru Medicamente a scris ulterior pe Twitter că aceasta a leşinat şi că se simte bine:

„Şefa noastră de farmacovigilenţă, Tanja Erichsen, a leşinat în timpul conferinţei de presă de astăzi. Este din nou conştientă şi se simte bine în aceste condiţii, dar, din motive de siguranţă, se va deplasa cu ambulanţa la o cameră de urgenţă pentru a fi verificată.”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările