Pandemia Covid-19. Locuitorii unui sat din Anglia circulă în sens unic pentru a nu se apropia prea mult

Pandemia Covid-19. Locuitorii unui sat din Anglia circulă în sens unic pentru a nu se apropia prea mult

Lower Heyford

Autorităţile din localitatea engleză Lower Heyford au montat semne pentru a crea un sistem de circulaţie în sens unic pentru ca pietonii să nu se apropie prea mult, potrivit BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bruce Eggeling, consilier paroh din Lower Heyford, Oxfordshire, a decis acest lucru după ce a realizat că există locuri înguste pe trotuarele din sat.
 
Oamenii sunt îndemnaţi să păstreze o distanţă de 2 metri, pentru a evita răspândirea coronavirusului.
 
Prin noile semne le este cerut să meargă prin localitate în sens contrar acelor de ceasornic, pe o buclă scurtă de 1 milă, şi în sensul acelor de ceasornic, pe una mai lungă, de 2,5 mile. 
 
Eggeling a spus că oamenii care merg prin sat urmează indicatoarele. „Ne supunem legii în Lower Heyford. Cred că este inevitabil că vor exista unii care vor protesta, dar cei mai multi cred că le-au acceptat. Nu este ceva obligatoriu”.
 
Satul are aproximativ 200 de gospodării, iar 40-50 de oameni s-au alăturat unei iniţiative caritabile, prin care sunt ajutaţi cei care se confruntă cu probleme financiare. Pentru romani insa, piata locurilor de munca din Londra ramane cea mai atractiva.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: