Francezii au transformat trenurile de mare viteză în ambulanţe. Imagini inedite

Francezii au transformat trenurile de mare viteză în ambulanţe. Imagini inedite

Trenurile au fost echipate corespunzător

În lupta cu epidemia de coronavirus, francezii au transformat trenurile de mare viteză în ambulanţe, tocmai pentru a-şi spori capacitatea de luptă împotriva COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai multe trenuri de mare viteză, TGV, au fost echipate cu aparatură medicală  pentru a transporta pacienţii infectaţi cu coronavirus din oraşele puternic lovite de pandemie în oraşe mai puţin afectat.

Modulele modificate din  tren pot transporta câte  patru pacienţi şi şase cadre medicale. Echipa medicală include doi doctori, trei asistente şi un anestezist.   Primul transport s-a desfăşurat cu 20 de pacienţi în stare gravă care au fost duşi din Grand Est în regiunea Lorena în zona de vest unde sunt cele mai multe paturi disponibile în spitale.

  Regiunea Grand Est este considerată a fi epicentrul din Franţa al COVID-19. Sunt peste 6000 de cazuri spre deosebire de Lorena unde sunt 400 de cazuri de infectare.  57.000 de cazuri au fost înregistrate în Franţa şi peste 4.000 de decese cauzate de noul coronavirus.  

FOTO Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: