Răzbunarea cruntă a unei femei hărţuite de vecin. Ce i-a făcut după ce l-a ademenit într-o zonă izolată

Răzbunarea cruntă a unei femei hărţuite de
vecin. Ce i-a făcut după ce l-a ademenit într-o zonă izolată

FOTO Arhivă

Ajutată de doi complici, o indiancă s-a răzbunat crunt pe un vecin care îi făcea constant avansuri sexuale şi îndrăznea să o ceară în căsătorie chiar de faţă cu soţul ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 47 de ani din Mumbai, capitala economică a Indiei, a decis să-şi facă singură dreptate în faţa propunerilor de natură sexuală frecvente ale unui vecin cu 20 de ani mai tânăr decât ea.

Primind ajutor din partea a doi bărbaţi, femeia l-a ademenit pe tânăr într-o zonă industrială izolată. Acolo i-a tranşat penisul, după care l-a dus la spital pentru a-i salva viaţa, scrie AFP, care citează un comunicat al poliţiei locale.

Contactat, un poliţist local a confirmat cazul şi a declarat că femeia şi cei doi complici sunt în arest.

„A recunoscut că a pus la cale să-i taie penisul admiratorului său din cauza hărţuirii repetate. Am recuperat cuţitul şi părţile genitale. Cei trei acuzaţi sunt în detenţie. Anchetăm cazul“, a spus el.

Adus în stare critică la spital, tânărul a fost salvat şi primeşte acum îngrijiri medicale.

Un caz similar s-a întâmplat anul trecut. O studentă de 23 de ani a pus mâna pe un cuţit şi i-a tăiat penisul unui bărbat care încerca să o violeze în casa sa din Kerala, în sudul Indiei. Potrivit spuselor ei, bărbatul respectiv o hărţuia de mai mulţi ani.

India se confruntă cu o cultură a violului. Potrivit statisticilor oficiale, peste 100 de violuri au fost semnalate zilnic în 2016 în această ţară din Asia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: