Noi speculaţii despre starea de sănătate a lui Kim Jong-un după ce liderul nord-coreean a apărut cu un bandaj pe ceafă

Noi speculaţii despre starea de sănătate a lui Kim Jong-un după ce liderul nord-coreean a apărut cu un bandaj pe ceafă

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a fost surprins cu un bandaj pe ceafă FOTO captură Twitter

Presa de stat din Coreea de Nord a difuzat imagini în care liderul nord-coreean Kim Jong-un apare cu un bandaj de ceafă şi apoi cu o cicatrice, stârnind noi speculaţii asupra stării sale de sănătate, potrivit Bloomberg citat de Digi 24.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile cu pansamentul de pe ceafă au fost suprinse la un eveniment al Armatei Populare Coreene în perioada 24-27 iulie, potrivit site-ului NK News şi al ziarului Chosun Ilbo. În fotografiile difuzate ulterior, liderul nord-coreean Kim Jong-un apare cu o cicatrice.
 
Marţi, agenţia de informaţii din Coreea de Sud a transmis, într-o informare publicată marţi, că„nu există semne care să indice o stare de sănătate proastă” a liderului nord-coreean.
 
 
Ştirea vine în contextul în care liderul nord-coreean a stârnit speculaţii în presa internaţională privind starea sa de sănătate după ce a apărut vizibil mai slab.
 
 
După o absenţă prelungită anul trecut, Kim a apărut la un eveniment pe 1 mai 2020 la o fabrică de îngrăşăminte cu semne la încheieturi care au alimentat speculaţiile că ar fi putut fi supus unei proceduri medicale, relatează Digi 24.
 
Cea mai lungă absenţă din ochii publicului a fost de şase săptămâni în 2014. Când a reapărut, mergea cu un baston, iscând speculaţii că ar putea suferi de gută.
 
Bunicul său şi fondatorul regimului, Kim Il Sung, a avut o excrescenţă de mărimea unei mingi de tenis pe ceafă care a fost suprinsă în imagini cu prilejul călătoriilor sale peste hotare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările