125 de pasageri dintr-un avion care a aterizat în India, din Milano, testaţi pozitiv cu COVID-19

125 de pasageri dintr-un avion care a aterizat în India, din Milano, testaţi pozitiv cu COVID-19

125 de pasageri din cei 179 care au sosit în oraşul Amritsar, din nordul Indiei, cu un zbor charter din Milano, Italia, au fost testaţi pozitiv pentru Covid-19. Toate persoanele vor fi plasate în izolare, transmite BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit informaţiilor locale, copiii şi bebeluşii care călătoreau cu avionul venit din Italia au fost scutiţi de testarea pentru Covid-19. Astfel, din cei 160 de pasageri testaţi, 125 au avut rezultat pozitiv.

Imaginile transmise de televiziunile locale arătau o coadă mare de ambulanţe în faţa aeroportului. Acestea au preluat pasagerii infectaţi şi i-au retransportat în zona de izolare.

India a anunţat joi peste 90.000 de cazuri de COVID-19, o creştere de aproape şase ori în ultima săptămână, creştere despre care experţii cred că este alimentată de varianta Omicron.

Ţara a înregistrat 325 de decese în 24 de ore, dar doar unul a fost legat de Omicron, spun oficialii.

Autorităţile declară că varianta Omicron este tulpina predominantă acum în oraşele indiene şi că aglomeraţiile şi adunările publice ar trebui evitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările