Trăsniţii revin la Prima TV cu sezonul 25

Trăsniţii revin la Prima TV cu sezonul 25

Perosnajele Chiorete şi Sofica, protagoniştii sitcomului „Trăsniţii“ FOTO Prima TV

Emisiunea „Trăsniţii“ revine la Prima TV cu sezonul 25, ce va debuta în această seară, 21 septembrie, şi va fi difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Povestea „Trăsniţilor“ continuă cu situaţii noi şi interesante. În primul episod, Bella găşeşte o nouă oportunitate de afacere. Ea îi propune lui Gogoaşe să înfiinţeze împreună o casă de producţie de filme pentru adulţi. Baba Frosa continuă să-l oblige pe Gogoaşe să-i facă un nepoţel cu Ema. Ca să scape de ea, bărbatul o minte pe mama sa că treaba este ca şi rezolvată. Însă Baba nu cedează cu una, cu doua şi vrea să vadă dovezi clare. 

Ema vrea cu orice preţ să devină mama, însă lui Vandame nu-i surâde deloc ideea de a deveni tată. Pentru că nu are o sursă de venit constantă, el evită pe cât posibil momentul în care va deveni părinte. 

Chiorete şi Sofica şi-au reluat relaţia şi acum sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. În timp ce se giugiulesc în secţia de poliţie, cei doi sunt surprinşi de Chestor. Ce repercursiuni va avea acest incident asupra Soficăi, puteţi afla urmărind „Trăsniţii“ în această seară, de la ora 22.00, la Prima TV. 

„Personaje noi, răsturnări de situaţii surprinzătoare, râsete, veselie, aventuri şi comedie, toate marca Trăsniţii. Cu asta sperăm să vă provocăm hohote de râs în cascadă la Prima TV! Şi pentru că echipa Trăsnită e de neoprit, se dă peste cap, se încordează şi se reinventează, aşa că din această toamnă a mai pregătit o surpriză“, a declarat Grig Chiroiu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările