„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Cum a ajuns Cătălin Moroşanu „Boss“-ul junglei

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Cum a ajuns Cătălin Moroşanu „Boss“-ul junglei

Cătălin Moroşanu este marele câştigător al reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ FOTO Pro TV

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Cătălin Moroşanu a fost declarat câştigător al reality-show-ului de la Pro TV, la finalul a 21 de zile petrecute în jungla africană fiind încoronat ca Rege al junglei în urma votului telespectatorilor. Dar cum a reuşit luptătorul de K1 să ajungă la sufletele românilor?

După 21 de zile petrecute în jungla din Africa de Sud, timp în care a băut cocktailuri speciale, din măruntaie de peşte stricat, sânge de vacă, insecte şi viermi, ochi putreziţi de vacă şi maţe de găină, a fost îngropat de viu într-un sicriu cu apă, în care au mai intrat apoi şi 70 de şobolani, şi a mâncat sote de larve, fudulii de taur, râme vii, rât de porc, gândaci, maţe de struţ, Cătălin Moroşanu a fost încoronat şi desemnat „Regele junglei“, învingându-i astfel pe ceilalţi doi finalişti, Ruby şi Dorian Popa. 

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ Moroşanu, o surpriză

În fiecare dintre etapele eliminatorii departajarea s-a făcut prin votul telespectatorilor şi la fel a fost şi în ziua finalei. În ultimul episod, votul i-a adus pe doi dintre favoriţi, Cătălin Moroşanu şi Dorian Popa, dar şi pe semi-surpriza Ruby. „Semi“, pentru că mulţi i-au acordat şanse încă de la început, datorită numărului mare de fani. Dar surpriza a strălucit doar în prima rundă a finalei, Ruby fiind eliminată cu un număr de voturi mai mic decât al favoriţilor. Oarecum previzibil. Şi tot previzibil părea pentru mulţi telespectatori un final care să-l încoroneze pe Dorian ca Rege al junglei, fiindcă, mai ales în primele două săptămâni, el a părut un favorit detaşat al publicului. El era cel votat aproape zilnic pentru participarea la probe, „pentru a fi văzut mai mult“, după cum spuneau cârcotaşii. Şi glumele prezentatorilor Bobonete şi Cabral întăreau impresia că el ar fi un lider autoritar al clasamentului. 

La final, aceiaşi „foarte mulţi telespectatori“ au avut o surpriză: „favoritul“ Dorian n-a învins, votul publicului încoronându-l pe Moroşanu. Ce s-a întâmplat? Explicaţiile sunt multe şi nu se exclud una pe cealaltă. Poate capitalul de simpatie pentru Dorian a fost supraevalut, procentele lui fiind în realitate mai modeste. Poate Moroşanu a răsturnat meciul cu, indiscutabil, cel mai comic moment al show-ului: refrenul „Lasă-mi cucu-n pace“, cântat din cavoul cu şobolani. Şi, nu în ultimul rând, poate comunităţile din reţelele sociale au avut, din nou, un cuvânt greu de spus într-un vot urmărit de milioane de români.

Finaliştii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Dorian Popa, Cătălin Moroşanu şi Ruby FOTO Pro TV

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, regele audienţei

Luni seara, reporterul special Pro TV Oana Tache a prezentat, într-o ediţie specială „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, drumul spre victorie al Regelui junglei, Cătălin Moroşanu.

Luptătorul de K1 s-a remarcat de-a lungul competiţiei drept un bun organizator, descurcăreţ, plin de iniţiativă şi practic. El a dovedit că este un om onest şi foarte deschis, care nu ascunde nimic din ceea ce gândeşte. În cele 21 de zile petrecute în junglă i-a fost descoperită şi partea sensibilă, lucru care este surprinzător în momentul în care ne gândim la „Moartea din Carpaţi“. Cătălin a demonstrat că este românul autentic, surprinzător, simpatic, omul pe care oricine se poate baza.

„La final, în minutele în care am rămas singur în tabără, ma gândeam: Bă, ai înnebunit? Ziceam în capul meu: sunt Regele junglei. Vorbeam singur şi nu-mi venea să cred că sunt Regele junglei, încercam să mă conving. Am ţipat o dată, mi-am băgat în cap că sunt regele. Şi, când o să ajung în ţară, o să mă simt mândru, foarte frumos a fost!“ a declarat Cătălin Moroşanu.

El a luptat pentru acest titlu încă de la început, a dovedit ambiţie şi a dus la bun sfârşit toate probele la care a fost supus. Pe parcursul celor 21 de zile în care a stat în tabăra din jungla africană, el a trecut prin cinci Provocări ale junglei, trei probe Comoara din cufăr şi a reuşit să-şi impresioneze colegii prin gesturile de altruism pe care le-a făcut.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ a plasat postul Pro TV pe primul loc în topul audienţelor cu toate cele 21 de ediţii difuzate, marea finală ţinând în faţa micilor ecrane nu mai puţin de 2,8 milioane de români

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: „Boss“-ul lui Moro i-a molipsit pe români

Pentru fanii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici“, n-a trecut neobservat ticul verbal al lui Cătălin Moroşanu de a se adresa cu apelativul „boss“ tuturor, indiferent că era vorba de bărbaţi sau femei, sau chiar de animalele cu care avea de-a face. Chiar dacă nu e ceva nou pentru public, fiind folosit de ani buni, apelativul a căpătat „lipici“ şi, după nici două săptămâni, mii de români îi foloseau în exces. De pildă, la un magazin de cadouri dintr-un mall, o tânără îşi întreabă partenerul: „Îţi place brăţara asta?“ El: „Da, boss!“ Ea: „Sau să-i luăm altceva?“ El: „Nu ştiu, boss...“

Fie datorită „dulcelui grai“ în care era pronunţat, fie datorită stilului în care era folosit apelativul, un lucru e clar: Moroşanu ne-a molipsit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: