Situaţie fără precendent la Survivor România. Ambii concurenţi votaţi spre eliminare au fost în topul favoriţilor votaţi de telespectatori

Situaţie fără precendent la Survivor România. Ambii concurenţi votaţi spre eliminare au fost în topul favoriţilor votaţi de telespectatori

Survivor Romania

Duminică seară a avut loc o situaţie fără precedent în concursul Survivor România, transmis de Kanal D. Cei doi concurenţi votaţi pentru eliminare au fost în topul favoriţilor şi au ajuns să decidă ei doi dintre concurenţii propuşi acum pentru eliminare.

Ştiri pe aceeaşi temă

După o săptămână grea în care au pierdut 4 jocuri la rând, dintre care cele două pentru Imunitate, Războinicii s-au trezit într-o situaţie unică în care ambii concurenţi propuşi pentru eliminare s-au clasat pe primele două poziţii în topul favoriţilor votaţi de către telespectatori.

În acest context, ambii concurenţi au fost salvaţi de public şi au propus două persoane spre eliminare. Marilena şi Alin au obţinut Imunitatea. Alături de ei, şi Sorin, situat pe locul al treilea în preferinţele publicului, a avut dreptul să facă şi el o nominalizare din echipă. Astfel, la finalul serii, unul dintre cei trei noi nominalizaţi, Mihaela, Musty sau Albert, din echipa Războinicilor, a părăsit competiţia Survivor România 2021, în urma voturilor publicului.

Este vorba despre Mihaela. „Am fost cea mai puţin acomodată aici, colegii sunt foarte buni, îşi merită şansa cu desăvârşire. Este un show foarte greu, le mulţumesc colegilor pentru ajutor şi pentru susţinere, atâta cât a fost. Sper să câştige un Războinic de la noi”, a spus Mihaela.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările