Raluca Stroe Brumaru a fost numită coordonator al Ştirilor TVR

Raluca Stroe Brumaru a fost numită coordonator al Ştirilor TVR

La prima evaluare a activităţii sale, Claudiu Lucaci a obţinut punctajul necesar pentru a-şi păstra funcţia de şef al ştirilor TVR

Jurnalista Raluca Stroe Brumaru a fost numită coordonator al Ştirilor TVR, printr-o decizie luată de Stelian Tănase, preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), după cum a declarat acesta pentru agenţia Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Stelian Tănase a precizat că Raluca Stroe Brumaru (Brumariu) a fost numită în această funcţie până la întoarcerea din concediu medical al lui Claudiu Lukacsi (Claudiu Lucaci).
 
„Nu este interimar. Este pe durata cât domnul Lucaci este în concediu medical. Când se va întoarce, o să permanentizăm această decizie. Acum, legea nu ne permite decât atât“, a mai spus Tănase pentru Mediafax.
 
Raluca Stroe Brumaru a fost producător general al Departamentului Emisiuni informative (DEI) din cadrul Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport (DEIS) a TVR, în perioada în care Rodica Culcer era şefa Ştirilor TVR.
 
La prima evaluare a activităţii sale, Claudiu Lucaci a obţinut punctajul necesar pentru a-şi păstra funcţia de şef al ştirilor TVR, însă, ulterior, o comisie condusă de preşedintele-director general al SRTv, Stelian Tănase, a decis că procesul de evaluare a fost „viciat“, întrucât Lucaci prezentase acelaşi proiect de activitate cu cel al adjunctei sale, Ioana Popescu. 
 
Pe 3 aprilie, Claudiu Lucaci, care a primit la reevaluare un punctaj sub cel necesar pentru a rămâne şef al Ştirilor TVR, a declarat pentru Mediafax că TVR este o instituţie condusă politic şi va contesta rezultatul reevaluării sale. Claudiu Lucaci a mai spus că a înţeles dintr-o discuţie cu Stelian Tănase că evaluarea managerilor TVR s-a făcut „pe considerente politice“.
 
Lucaci a făcut referire şi la faptul că, deşi componenţa comisiei care l-a reevaluat a fost diferită de componenţa celei care l-a evaluat iniţial, comisia de contestaţii în procesul de reevaluare îl avea la conducere tot pe Stelian Tănase, aşa cum a fost şi comisia de contestaţii de la evaluare.

Pe aceeaşi temă mai puteţi citi şi:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările