Pro TV, lider de audienţă cu meciul România - Suedia: câte persoane au urmărit partida Naţionalei de fotbal

Pro TV, lider de audienţă cu meciul România - Suedia: câte persoane au urmărit partida Naţionalei de fotbal

FOTO gsp.ro

Milioane de români au urmărit vineri seară, la Pro TV, meciul de fotbal dintre România şi Suedia, soldat cu înfrângerea tricolorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

La meciul de fotbal România - Suedia, de vineri, 15 octombrie, s-au uitat, pe Pro TV, peste 2,6 milioane de români.

Au fost cu un milion mai mulţi decât la „Vocea României“, show-ul dat de Pro TV chiar înainte de România-Suedia, notează Pagina de Media. 

Aproape jumătate dintre tinerii care se uitau la televizor erau pe Pro TV. Cifrele au fost de aproape patru ori mai mari decât locul următor, Kanal D.

La nivelul naţional, 2,6 milioane de români s-au uitat, în fiecare minut, la meciul România – Suedia.

Audienţa Pro TV a fost de două ori şi jumătate mai mare decât a locului doi, ocupat de Kanal D şi de pe peste cinci ori mai mare decât locul trei – Antena 1.

La nivel urban, audienţa meciului România – Suedia a sărit de 1,4 milioane de telespectatori pe minut. O audienţă de trei ori peste locul al doilea (Kanal D) şi de peste cinci ori peste locul al treilea (Kanal D).

La nivel comercial, din publicul partidei de fotbal, 630.000 de telespectatori au fost din publicul comercial (18-49 de ani). Pe acest target, audienţa Pro TV a fost de aproape patru ori peste locul al doilea şi de aproape cinci ori peste poziţia a treia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: