Primul episod din noul sezon „Top Gear“, desfiinţat de fanii emisiunii: „Clarkson, te rog, revino. Totul îţi este iertat“

Primul episod din noul sezon „Top Gear“, desfiinţat de fanii emisiunii: „Clarkson, te rog, revino. Totul îţi este iertat“

Matt LeBlanc şi Chris Evans nu au fost bine primiţi de fanii „Top Gear“ FOTO BBC

Fanii emisiunii „Top Gear“ nu au fost impresionaţi de primul episod din noul sezon „Top Gear“, criticând pe Twitter prestanţele prezentatorilor şi calitatea slabă a programului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fanii „au rupt“ „Top Gear“ în bucăţi 

Primul episod din noul sezon al emisiunii „Top Gear“ a fost desfiinţat de internauţi pe reţelele sociale, fanii acuzând o calitate slabă a programului, precum şi lipsa de expresivitate a noilor prezentatori. 

Unii dintre internauţi i-au numit „clovni“, Matt LeBlanc, fost star al serialului „Friends“, fiind totuşi scutit de critici, în timp ce Chris Evans fiind aspru criticat.

În primul episod din noul sezon „Top Gear“, principalii doi prezentatori ai show-ului, Chris Evans şi actorul Matt LeBlanc, au condus de la Londra la Blackpool autovehicule pe trei roţi, fabricate de producătorul britanic Reliant Motor Company.

Mai jos, o parte dintre reacţiile pe Twitter cu privire la primul episod „Top Gear“.

„Top Gear“, lider de audienţă 

La sfârşitul săptămânii trecute, Chris Evans, unul dintre prezentatorii principali ai emisiunii, declarase că va fi „dezamăgit“ dacă primul episod din noul sezon al „Top Gear“ va obţine o audienţă mai mică de 5 milioane de telespectatori. Dorinţa lui Evans nu a fost împlinită, din moment ce primul episod din noul „Top Gear“, difuzat de postul britanic BBC Two, duminică seară, a generat o audienţă medie de 4,4 milioane de telespectatori, informează site-ul bbc.com, citat de News.ro.

Deşi audienţa înregistrată de „Top Gear“ duminică seară a fost sub acea cifră anunţată de Chris Evans, totuşi, emisiunea, difuzată începând cu ora locală 20:00, a fost lider de audienţă în Marea Britanie şi a atras în faţa micilor ecrane 22,8% din totalul telespectatorilor britanici, arată aceeaşi sursă citată. Maximul de audienţă a fost înregistrat cu câteva momente înainte de încheierea episodului, când show-ul a fost urmărit de 4,7 milioane de telespectatori. 

Ultimul episod în care au apărut Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May a generat o audienţă de 5,8 milioane de telespectatori. 

Evans şi LeBlanc, încrezători în potenţialul noului sezon 

Alături de Chris Evans şi Matt LeBlanc, noul sezon al emisiunii „Top Gear“ îi va avea în rândul co-prezentatorilor, printre alţii, pe pilotul german de curse Sabine Schmitz, celebrul pilot de Formula 1 Eddie Jordan şi jurnalistul specializat în automobilism Rory Reid.

„Aşteptarea a luat sfârşit. A fost foarte lungă. A fost mai lungă pentru noi decât pentru oricine altcineva“, declara Chris Evans înainte de debutul show-ului, într-o înregistrare video, notează agenţia News.ro. „Veţi vedea maşini uluitoare în zone exotice, interesante şi, uneori, ciudate“, a adăugat prezentatorul britanic. 

„Este extraordinar că show-ul continuă să stârnească un asemenea interes global, chiar dacă noul sezon nu a debutat. De când m-am alăturat echipei «Top Gear» am avut parte de câteva luni uimitoare şi nebuneşti. Am realizat o mulţime de lucruri şi sunt extrem de mândru“, a mărturisit şi LeBlanc. 

Matt LeBlanc şi Rory Reid l-au înlocuit pe Jeremy Clarkson, care a fost concediat de BBC anul trecut, după ce l-a agresat fizic şi verbal pe unul dintre producătorii emisiunii. Ulterior, şi ceilalţi doi prezentatori, James May şi Richard Hammond, au anunţat că renunţă la colaborarea cu BBC dacă formatul va continua fără Clarkson. În prezent, cei trei lucrează la un nou show dedicat sportului automobilistic, ce este produs de platforma online Amazon.

Emisiunea „Top Gear“ a generat numeroase controverse de-a lungul anilor, fiind considerată ofensatoare, prin glumele prezentatorilor săi, în special ale lui Jeremy Clarkson, faţă de argentinieni, mexicani şi şoferii de tir din anumite ţări. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările