James Hetfield, solistul trupei Metallica, naratorul unui documentar produs de postul TV History

James Hetfield, solistul trupei Metallica, naratorul unui documentar produs de postul TV History

James Hetfield va nara documentarul „The Hunt“, produs de History Channel FOTO Reuters

James Hetfield, solistul trupei Metallica, va fi naratorul unui serial documentar de opt episoade, intitulat „The Hunt“, despre un grup de oameni care pornesc la vânătoare de urşi bruni pe Insula Kodiak, din Alaska. Serialul va fi produs de postul de televiziune History.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vânătoarea are loc de două ori pe an pe Insula Kodiak, din Alaska, şi este strict reglementată de Departamentul vânătorii şi pescuitului din Statele Unite. Mii de vânători se înscriu pentru a putea vâna cei 496 de urşi bruni monitorizaţi, iar participanţii, aleşi printr-un sistem de loterie, pornesc la o vânătoare de zece zile, timp în care vor supravieţui folosind doar proviziile pe care le pot căra ei înşişi şi călăuzele lor, potrivit variety.com.

Majoritatea vânătorilor folosesc tehnologie rudimentară şi vânează cu arcuri şi săgeţi sau utilizând arme cu praf de puşcă, încărcate cu un singur glonţ.

Serialul The Hunt“ este produs de compania Twofour America pentru postul de televiziune History şi va avea premiera pe 8 iunie.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat nouă albume de studio, trei albume live, două EP-uri şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu nouă premii Grammy. Metallica poate fi considerată cu uşurinţă una dintre cele mai bune şi mai influente trupe heavy metal ale anilor '80.

Trupa a susţinut trei concerte în România, dintre care cel mai recent în vara anului 2010, în cadrul festivalului Sonisphere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările