Gabi Jugaru părăseşte Naţional FM după şase ani: care este motivul şi ce va face mai departe

Gabi Jugaru părăseşte Naţional FM după şase ani: care este motivul şi ce va face mai departe

Gabi Jugaru este cunoscut pentru emisiunile de farse de pe radio şi TV

Gabi Jugaru (50 de ani) a prezentat astăzi pentru ultima oară emisiunea „Hai acasă“ de la Naţional FM. Celebrul farson a demisionat de la postul de radio cu care a colaborat în ultimii şase ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Devenit celebru în urma emisiunilor „Farsele lui Jugaru“ (Prima TV) şi „Jugaru Shukaru“ (Pro TV), Gabi Jugaru a venit la National FM în 2011, unde a prezentat iniţial alături de Denis Ciulinaru emisiunea „Antistres cu Ciulinaru si Jugaru“ până în 2015. Ulterior, a făcut o pauză în care a fost concurent în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ de la Pro TV şi a revenit pe radio cu emisiunea „Hai acasă“ pe care a prezentat-o timp de doi ani. 
 
Contactat de Pagina de Media, Jugaru a spus că motivele pentru care se desparte de Naţional FM sunt de natură financiară: „Contravaloarea contractului cu Naţional FM a scăzut de la un sezon la altul. Suma nu îmi poate acoperi cheltuielile, care numai de nabab nu sunt. Pot spune că, după o săptămână de negocieri, suma de pe contract, cash, este de trei cifre. În lei. Deocamdată spun «Stop» şi «Nu te supăra, frate.»“.
 
„M-am simţit foarte bine aici. E singurul radio în care am lucrat în care a funcţionat doar autocenzura. Nimeni nu mi-a spus sau nu mi-a sugerat să zic sau să nu zic ceva. Plus că faptul că în ultimii doi ani am fost şi la butoane e o experienţă care mi-a amintit de începuturile mele din anii '90“, a mai spus Jugaru pentru Pagina de Media.
 
În continuare, Gabi Jugaru se va ocupa de un turneu de comedie, denumit „Jugaru Shukaru Show“ pe care l-a dus deja în zece oraşe şi despre care spune că este „un fel de stand up“, cu menţiunea că niciun spectator însă nu devine ţinta ironiilor în show-ul său, aşa cum se obişnuieşte în stand up comedy. „Este o combinaţie între turneele lui Mark Twain de pe vremuri şi stilul de povestitor al lui Ion Creangă“, a mai explicat Jugaru.
 
Farsorul spune că mai are „un proiect cu muzică de petrecere: folclor şi lăutărie veche “, iar de o lună, şi-a lansat proprius site - Gabijugaru.ro şi un canal de Youtube pe care postează din arhiva de farse realizate în anii de Kiss FM, Pro FM, Pro TV şi Naţional. În plus, Jugaru a mai mărturisit că „într-un viitor apropiat“ se gândeşte să pregătescă o emisiune interactivă online „pentru cei care ştiu să asculte şi au ceva de spus“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările