„FANtastic Show“ revine la Antena 1: emisiunea beneficiază de un juriu

„FANtastic Show“ revine la Antena 1: emisiunea beneficiază de un juriu

Andrei Ştefănescu, Liviu Vârciu şi Florin Ristei revin cu sezonul doi „FANtastic Show“ FOTO Antena 1

Antena 1 lansează din 17 iunie, de la ora 20.30, al doilea sezon al emisiunii „FANtastic Show“, cu acelaşi Florin Ristei în rolul de prezentator, în timp ce Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu se vor duela din nou în calitate de căpitani de echipe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai proaspăt şi trăsnit sezon „FANtastic Show“ începe sâmbătă, 17 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1. Un sezon mult mai amuzant decât primul, cu invitaţi care ştiu să se joace într-un mod deştept, cu un prezentator, Florin Ristei, ca nimeni altul, şi doi căpitani de echipă, Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu, care se vor duela în probe dintre cele mai haioase.

„Cel de-al doilea sezon «FANtastic Show» aduce faţă în faţă aceiaşi căpitani, acelaşi prezentator, aceeaşi distracţie şi aceeaşi nebunie ca anul trecut. Totuşi, la versiunea 2.0, cea îmbunătăţită, cu probe noi, cu provocări mai curajoase, cu râsete mai multe, găsim oameni care uită de notorietatea numelui şi cărora nu le e frică să piardă o confruntare cu zâmbetul pe buze. Bine, glumeam. Unii dintre ei (Râde). O să vedeţi voi pe parcursul emisiunilor cum se dezvoltă intriga între căpitani“, spune prezentatorul Florin Ristei.

„Noul sezon «FANtastic Show» e mult mai bun decât primul, cu distracţie mai mare şi invitati foarte haiosi şi spontani. Aşteptam cu nerăbdare acest sezon în care, bineînţeles, rivalul meu este Vârciu, zis şi ofticosu' (Râde). E  haios să fim adversari după ce am luptat împreună şi am câştigat la «Te cunosc de undeva!», aşa că mă bucur să împărţim din nou aceeaşi scenă, chiar şi ca rivali“, spune căpitanul echipei roşii, Andrei Ştefănescu.

„Andrei îmi este drag şi e prietenul meu, numai că mie, de mic, nu mi-au plăcut jocurile, pentru că sunt ofticos, îmi place să câştig mereu, am senzaţia că sunt furat ori că celorlalţi li se dau probe sau întrebări mai uşoare. Cu toate astea, noi la «FANtastic Show» ne distrăm foarte tare şi merită să ne vedeţi“, spune Liviu Vârciu, căpitanul echipei verzi. 

Cel de-al doilea sezon „FANtastic Show“ va beneficia şi de un juriu, format din Zuza şi Neluţu, care vor aprecia prestaţiile celor două echipe conduse de Vârciu şi Andrei. Cine sunt vedetele care se vor ascunde în spatele acestor două personaje, telespectatorii vor descoperi sâmbătă, 17 iunie, de la ora 20.30. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: