Liviu Vârciu şi-a lăsat mustaţă pentru finala „FANtastic Show“: Care este motivul şi ce vedete se alătură competiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Vârciu şi-a lăsat mustaţă pentru finală, crezând că îi poartă noroc FOTO Gabriela Arsenie
Liviu Vârciu şi-a lăsat mustaţă pentru finală, crezând că îi poartă noroc FOTO Gabriela Arsenie

Marea finală „FANtastic Show“ din această seară îi va aduce pentru ultima dată faţă în faţă în postura de rivali pe fantasticii căpitani de echipă Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, sprijiniţi de alte patru vedete care ii vor ajuta să treacă prin cele 11 probe.

Marea finală „FANtastic Show“ de sâmbătă, 20 august, ora 20.00, de la Antena 1,  îi va aduce pentru ultima dată faţă în faţă în postura de rivali pe fantasticii căpitani de echipă Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, sprijiniţi de alte patru vedete care ii vor ajuta să treacă prin cele 11 probe.

În partida decisivă a „meciului“ dintre cei doi, în echipa roşie a lui Andrei Ştefănescu se vor afla Rona Hartner şi Cătălin Bordea, pe când alături de Liviu Vârciu, în echipa verde, vor juca Nicoleta Nucă şi Jean de la Craiova. Ultima mare confruntare a echipelor conduse de Vârciu şi Ştefănescu va fi prezentată şi arbitrată de la centru de Florin Ristei, iar cei cinci membri ai juriului popular vor vota, ca şi până acum, prestaţiile artistice ale celor şase fantastici din platou. 

andrei stefanescu si echipa sa
andrei stefanescu si echipa sa

Cătălin Bordea şi Rona Hartner vor lupta alături de Andrei Ştefănescu FOTO Gabriela Arsenie

liviu varciu si echipa sa
liviu varciu si echipa sa

Jean de la Craiova şi Nicoleta Nucă se alătură lui Liviu Vârciu FOTO Gabriela Arsenie

Pentru marea finală „FANtastic Show“ de sâmbătă, 20 august, de la ora 20.00, la Antena 1, Liviu Vârciu şi-a schimbat înfăţişarea. 

„Mi-am lăsat mustaţă, pentru că mi-a purtat noroc în finala recent încheiatului sezon «Te cunosc de undeva!», în care l-am interpretat pe Gomez Addams, din familia Addams. Pentru modelul ăsta de mustaţă am stat o oră la frizerie şi toată «povestea» m-a costat 80 de lei“, spune Vârciu.

liviu varciu
liviu varciu

Liviu Vârciu şi-a lăsat mustaţă pentru că i-a purtat noroc în finala „Te cunosc de undeva!“ FOTO Gabriela Arsenie

Cât de buni vor fi concurenţii la „Proba de grup“, pe care o vor susţine după ce se vor costuma în Camera fantastică, cât de rapid şi corect vor „Recunoaşte vedeta“ care se ascunde în spatele unor poze cu mai mulţi copilaşi adorabili,  cât de multe cuvinte vor ghici ei la „Karaoke cu cuvinte lipsă“, cât de multe mingi vor nimeri în „Butoaiele cu apă“ şi cât de bine vor stăpâni cuvintele şi ritmurile accelerate, la proba „Alfabetul“, cât de rapid vor consuma cu demnitate licorile neaşteptate pregătite special pentru ei la proba „Paharele acrobat“ şi cât de bună le va fi „Memoria“, cât de rapizi vor deveni la „Paharele cu masa rotundă“ şi cât de bine vor reuşi să imite diverse personaje, la „Ruleta imitatorilor“, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă seara. 

fantastic show
fantastic show

FOTO Gabriela Arsenie

fantastic show
fantastic show

FOTO Gabriela Arsenie

Probele vor continua cu „Recunoaşte melodia“, la care cei şase concurenţi vor trebui să-şi dea seama, de la primele acorduri, ce piese cântă la vioară Florin Ristei, şi „Popularul“, la care câte un membru al fiecărei echipe va interpreta alături de Aurelian Temişan o piesă din repertoriul acestuia. 

Cine dintre Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu va câştiga trofeul sezonului, telespectatorii Antenei 1 vor afla astă seară, de la ora 20.00, în marea finală a emisiunii „FANtastic Show“. 

fantastic show
fantastic show

Andrei Ştefănescu, Florin Ristei şi Liviu Vârciu FOTO Gabriela Arsenie

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite