CNA a amendat „MasterChef“ pentru vaca din platou: „Pro TV a dus la un alt nivel televiziunea“

CNA a amendat „MasterChef“ pentru vaca din platou: „Pro TV a dus la un alt nivel televiziunea“

Chef Joseph Hadad, cu vaca în platoul MasterChef FOTO Pro TV

Postul Pro TV a fost amendat de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru o ediţie a emisiunii „MasterChef“ în care „invitată“ în platou a fost… o vacă, dar şi pentru difuzarea filmului „Deadpool“ la o oră accesibilă minorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

CNA a amendat cu 10.000 de lei postul Pro TV pentru o ediţie a show-ului culinar „MasterChef“ în care unul dintre membrii juriului, Joseph Hadad, a adus în platou o vacă vie şi a indicat părţile bune de gătit, potrivit Paginademedia.ro
 
Cei mai mulţi membri ai forului audiovizual au considerat că momentul este unul foarte dur şi poate afecta minorii.
 
„Pro TV a dus la un alt nivel televiziunea! Au adus în studioul emisiunii «MasterChef» o vacă şi unul dintre bucătari arată pe animal care sunt bucăţile cele mai suculente şi care pot fi gătite aşa şi aşa! Pe lângă episodul ăsta, prezenţa unei dominatoare profesioniste la «Chefi la cuţite» pare chiar adecvată! Am propus o amendă de 10.000 de lei“, a scris membrul CNA Radu Herje pe Facebook, pe 5 noiembrie, când s-a mai discutat acest caz. 
 
În plus, în aceeaşi sancţiune, Radu Herjeu a ţinut cont şi de difuzarea filmului „Deadpool“, care conţine multe momente violente, la ore accesibile minorilor (ora 20.00). „Deadpool“ este un film care în multe ţări este recomandat persoanelor de peste 15 ani, însă la Pro TV a fost difuzat cu marcaj 12. Pe de altă parte, reprezentantul Pro TV la CNA a precizat că filmul a fost „curăţat“ de scenele mai dure înainte de a intra pe post. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: