Bake Off România: Cine sunt primii patru concurenţi care luptă pentru titlul de cel mai bun cofetar amator FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juriul „Bake Off România“ este format din Alex Stan, Simona Pope şi Tudor Constantinescu FOTO Pro TV
Juriul „Bake Off România“ este format din Alex Stan, Simona Pope şi Tudor Constantinescu FOTO Pro TV

„Bake Off România“, un show culinar dedicat deserturilor, va debuta săptămâna viitoare la Pro TV. Cei mai buni 12 concurenţi au reuşit să intre în competiţie, iar astăzi vi-i prezentăm pe primii patru, de la un puşti de 16 ani până la o profesoară de 64 de ani.

Luni, 29 februarie, de la ora 20.30, Pro TV va difuza primul episod al emisiunii „Bake Off România“, o competiţie culinară care îşi propune să descopere cel mai bun cofetar amator din România. Această misiune le revine experţilor în cofetărie şi patiserie Alex Stan, Simona Pope şi Tudor Constantinescu, în timp ce gazda show-ului va fi Nicolle Stănese.

Cei mai buni 12 concurenţi au intrat în cortul „Bake Off România“, după o selecţie riguroasă din partea juriului. Patru dintre concurenţii cu care telespectatorii se vor întâlni în această competiţie sunt Adrian Maticiuc, Mariana Sandu, Erika Szabo şi Robert Stratulat. 

Adrian Maticiuc este un tânăr de numai 16 ani, care şi-a descoperit pasiunea pentru cofetărie alături de bunica lui. Este un adevărat perfecţionist, care se preocupă constant să afle cele mai noi trenduri şi să îşi perfecţioneze tehnica. Adrian i-a impresionat pe membrii juriului prin preparatele sale uimitoare, pe care reuşeste să le realizeze la o vârstă atât de fragedă. 

image

Mariana Sandu a fost profesoară de franceză, iar la 64 de ani şi-a pus în practică pasiunea de o viaţă de a face prăjituri. A început să prepare deserturi de la vârsta de 12 ani, iar specialitatea sa este tortul de ciocolată. Gustul pentru prăjiturile franţuzeşti l-a dezvoltat în Franţa, unde a avut şansa să locuiască o perioadă. 

image

Erika Szabo are 25 de ani şi  a acumulat o experienţă grea de viaţă, ce i-a deschis drumul către cofetărie. Încă de la cinci ani şi-a petrecut timpul în bucătărie, alături de mama ei, făcând prăjituri. Erika a început să ia în serios pasiunea pentru cofetărie recent, iar pasiunea pentru călătorii o face să fie deschisă la influenţele internaţionale şi la gusturile noi din domeniul cofetăriei. 

image

Robert Stratulat este un adevărat pasionat de cofetărie care, de zece ani, îşi perfecţionează tehnica şi reţetele. În ultimii cinci ani s-a apucat serios de gătit pentru fetiţa lui, din dorinţa de a-i oferi surprize delicioase şi sănătoase. Robert este definiţia curajului în bucătărie, iar creativitatea i-a adus multe aprecieri din partea juriului.

image

Cu ce produse au reuşit să impresioneze juriul, ce decor şi ce gusturi inedite au combinat în preparatele lor, dar şi cum se vor descurca la primele probe, rămâne de văzut în prima ediţie „Bake Off România“, luni, 29 februarie, de la 20.30.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite