Adi Despot, după ultimele eliminări de la Vocea României: „Am făcut o greşeală de amator, m-am ataşat de copiii ăştia“

Adi Despot, după ultimele eliminări de la Vocea României: „Am făcut o greşeală de amator, m-am ataşat de copiii ăştia“

Adi Despot FOTO Pro TV

Adrian Despot, cel mai nou membru al juriului „Vocea României“, recunoaşte după ultimele eliminări din show că a făcut „o greşeală de amator“, ataşându-se foarte tare de concurenţii din echipa sa, iar acum suferă pentru că este nevoit să-i vadă părăsind concursul.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cea mai recentă ediţie a show-ului „Vocea României“ au fost desemnaţi cei opt semifinalişti ai sezonului. Astfel, fiecare antrenor a fost nevoit să-şi ia rămas bun de la doi elevi, rămânând cu alţi doi.

Adi Despot, care s-a alăturat în acest sezon juriului „Vocea României“, merge în semifinală cu Mano Botond Raduly, care a fost cel mai votat din echipa sa de către telespectatori, şi cu Andrada Creţu, care a fost aleasă de artist în detrimentul celorlalţi doi concurenţi, Andreea Dragu şi Robert Piţa.

Într-un mesaj pe Facebook, Despot a mărturisit că îi este greu să se despartă de elevii săi: „Am făcut o greşeală de amator. M-am ataşat de copiii ăştia, i-am lăsat să-mi intre în casă, în suflet şi în familie. Şi acum, rând pe rând, trebuie să mă despart de ei. Ce justificare să îi dau Andreei pentru faptul cî nu a mers mai departe, atâta timp cât prestaţia ei a fost impecabilă? Cum să mă despart de Piţa, când în fiecare gest sau notă a lui mă vedeam pe mine la 19 ani?“

Antrenorul de la „Vocea României“ a vorbit la superlativ despre cei doi tineri care au rămas în show şi şi-a îndemnat fanii să-i susţină în continuare. „Au rămas Mano şi Andrada. Amândoi merită cu vârf şi îndesat să fie aici şi să ajungă în finală. Mano este un om deosebit şi un talent cum rar am întâlnit, iar Andrada, aşa cum a demonstrat-o şi vinerea asta, este emoţie în toată fiinţa ei. Am mizat până acum pe muzică şi asta vom face şi de acum înainte. O să luptăm până la capăt, iar asta va fi arma pe care o vom folosi. Ăsta este crezul nostru, asta este viaţa noastră. Muzica. Vă mulţumesc că sunteţi alături de noi, avem nevoie de susţinerea voastră pentru că numai voi veţi decide de acum înainte cine merge mai departe. Alegeţi înţelept şi aveţi încredere în propriile emoţii şi gânduri. Aşa cum noi facem lucrul ăsta din tot sufletul, aşa şi voi, primiţi-ne cu tot sufletul“, încheie Despot.

Cele mai recente interpretări ale concurenţilor din echipa lui Adi Despot. 

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările