Actriţă de origine română, într-un nou serial ce va avea premiera sâmbătă, pe Disney Channel

Actriţă de origine română, într-un nou serial ce va avea premiera sâmbătă, pe Disney Channel

Oana Gregory interpretează rolul Amandei, sora mai mare, în vârstă de 16 ani, a lui Wyatt, un băiat care doreşte să aibă un frate FOTO Disney Channel

Oana Gregory (17 ani), actriţă de origine română, urmează să apară în premiera viitorului serial „Crash & Bernstein“, de pe Disney Channel. Plecată din România pentru o carieră în actorie, românca a mai jucat şi în alte producţii marca Disney.

Ştiri pe aceeaşi temă

Disney Channel lansează sâmbătă serialul „Crash & Bernstein“ care o are în distribuţie pe actriţa de origine română Oana Gregory. Serialul urmăreşte povestea lui Wyatt, un băiat în vârstă de 12 ani care locuieşte cu mama şi cele trei surori şi care tânjeşte să aibă un frate cu care ar putea să facă lucruri băieţeşti. Dorinţa lui devine realitate atunci când o marionetă, numită Crash, prinde viaţă. Oana Gregory interpretează rolul Amandei, sora mai mare, în vârstă de 16 ani, a lui Wyatt.

Oana Grigoruţ alias Oana Gregory, s-a născut la Negreşti-Oaş şi s-a mutat în Los Angeles împreună cu familia ei pentru a urma o carieră în actorie. Pe drumul spre marele succes Oana a pornit în 2006, când a participat la un concurs organizat de International Models & Talent Association, o prestigioasă organizaţie profesională care, anual, la New York şi Los Angeles, organizează concursuri cu participare internaţională, pentru descoperirea de noi talente în actorie, muzică sau modă.

Dintre cei 1.000 de concurenţi din toată America de Nord, Canada, Australia, Marea Britanie, sătmăreanca a câştigat titlul de „actriţa anului” la preadolescenţi şi a fost declarată primul „Runner-up“ - „modelul anului“, tot la preadolescenţi. După acest concurs, Oana a primit 54 de oferte de la diferite agenţii şi manageri de la Hollywood, care au vrut să o reprezinte.

 
Foto

„La 10 ani câţi aveam pe atunci nu realizam ce înseamnă acest fenomen. La concurs sunt prezenţi foarte mulţi directori de casting şi producători de muzică. Mama îmi spunea mereu că sunt deosebită, talentată, dar mamele spun asta tot timpul copiilor lor. Apoi au început să-mi zică acest lucru tot mai multe persoane şi parcă am început să cred şi eu în asta“, mărturiseşte Oana.

Primul rol importat i-a revenit în 2010, Loosie Goosie în filmul independent „Spork“, o comedie muzicală distinsă cu trei premii la diferite festivaluri de film. De asemenea, a fost nominalizată în cadrul Premiilor CineKid şi de British Film Institute. Pe micile ecrane, Oana a avut roluri în serialele Disney „Copiii Bionici“ şi „Bătăuşii Wasabi“, împrumutându-şi vocea pentru serialul animat „Olivia“, bazat pe îndrăgita serie de cărţi pentru copii, scrie IMDb. În prezent locuieşte în Los Angeles cu familia sa, fratele mai mare, Dorel, şi căţelul Mickey, din rasa Teacup Yorkie, numit astfel după Mickey Mouse, pe care l-a primit în dar de la părinţi atunci când a primit rolul din „Crash & Bernstein“.

„Sunt foarte mândră că sunt româncă“, spunea ea anul trecut. În familia actriţei nu se vorbeşte niciodată în limba engleză, iar mama ei găteşte tot timpul mâncare românească. În timpul liber, Oana practică dansul şi spune că ascultă piesele Andrei.

Premiera noului serial are loc sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 08:30, la Disney Channel, noi episoade urmând să fie difuzate în fiecare sâmbătă, de la aceeaşi oră.

Oana, într-o scenă din serialul Disney

Imagini din aceeasi galerie
  • Oana, într-o scenă din serialul Disney
  • Oana Gregory, la gala Kids Choice Awards 2013 FOTO Wenn
  • Oana Gregory FOTO Arhivă personală/Facebook
  • Oana (dreapta), alături de colegii din serial FOTO Arhivă personală/Facebook
  • Oana Gregory și Dana Rogoz FOTO Pro TV
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările